[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
羽墨又黎埋?
斗笠 古代超人眼鏡
無乜野既
a. 斗笠係人都戴得
就算今次同上次都比路叔佢地評價係怪人
都可能只係咁啱

b. 同三皇爺絕對優勢都要吹不良人過嚟自制污點個道理一樣
特登安排敵對勢力插手增加路叔攪屎棍嘅合理性
唔係嘅話之前都提過d市民比三皇爺攝政好撚幸福正氣僧係食屎狗
路叔就咁踩入去就變咗破壞大理嘅惡人角色
咁即係a了
估下隔離post會唔會有母女丼
以為佢棄左添
母女丼

不過係冇腦巨人個樣
香港根本有好多港女OL出嚟做雞,只要俾多少少錢就有得屌 冇套中出都仲得
https://lih.kg/2622008

咁老邊啱你
餓起上嚟
有嘢食又食唔死就要食㗎啦

不定期回帶
國家級力量有都比唔上真武門
江湖唔包大理

其實係想講
重睇完之後計下條數發現唔對路
上面幅圖係神候府比人千面人白廢老爆破之後路叔走去生態球果度
距離上流浮山個日子差唔多過咗一兩個星期左右
幾個月照計返日子應該係路叔初入異世界果排
如果唔係樓豬筆誤
咁即係我們中出了一個叛徒……

不定期回帶
國家級力量有都比唔上真武門
江湖唔包大理

其實係想講
重睇完之後計下條數發現唔對路
上面幅圖係神候府比人千面人白廢老爆破之後路叔走去生態球果
距離上流浮山個日子差唔多過咗一兩個星期左右
幾個月照計返日子應該係路叔初入異世界果排
如果唔係樓豬筆誤
咁即係我們中出了一個叛徒……

應該話係中段果part先啱
隔離居然問返我要點作文
不定期友善提醒
路叔果陣帶住人地老婆上全真教
雖然佢兩個用咗覃仔同雲妹個名做假名
但身份自我介紹都係話朱廢老尚書嘅手下
跟住見到周廢老係靠承諾叫尚書派錢比全真教(步驟一入藏經閣)再承諾安排尚書同掌門親身見面(步驟一之後屌鳩全真武功垃圾開步驟二見周廢老)
跟住返到去尚書府路叔有同朱廢老報告返件事

依家DLC距離離開尚書府都一個半月左右
如果朱廢老有義氣真係找數
快就搵日送錢上去果陣
個使者吹完水返去匯報發現有古惑
吓?果陣有兩個人其中一個係鬼妹?
慢嘅就佢同掌門見面果陣
講兩句就發現有古惑
你話路狗身邊有件鬼妹?
都幾肯定咁講,社會上所謂既賤男,只係拒絕為女性服務,俾女性奴役既男人.
https://lih.kg/2630718

不定期友善提醒
樓豬既然立咗咁多flag
記得安排返大波妹出場
搵埋個妹3p玩姐妹丼
之後路叔再同真武門既人合作,系米無再提及過佢?

之後見到岳撚隆撚果d都冇再提過
如果唔係武豪之前上門果陣提過下
懷疑佢走撚咗去加入不良人

其實都係唔知佢有冇真係返咗去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞