[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
請善用不推文回覆
來了來了
幾時先到隻印狗收皮
木耳d post都叫有內容
佢就一係幫百里香pr一係發廢文
你好似都有吹奏百里香好食

其實冇食過
果期用嚟敷衍人
即係問人lunch食咩答事但咁
真男人光明正大
講句嘢都斯斯縮縮用不推文
仲細膽過倉鼠
留明。
就算上熱門都係樓豬比人負皮姐 緊係推文
樓豬本身預大理篇寫幾耐完
樓豬致毒者們:

其實大理篇 練功篇分支
就長過主幹了
係咪好想捏死改名巴
冇啦啦話去大理
我提出咖咩
醒起啦果陣諗住去大理揾段悔隔離果個白卡霧 等到時打流浮山都出師有名姐
本身白卡霧話流浮山2代弟子交左d弟子去唐國充軍 依家到莊永歌奶唐 咪諗住叫白卡霧一齊上去流浮山
點知變左打劫天龍寺
咁寸
係咪想引樓豬發癲

打劫天龍寺好事嚟
其實今次出師有名冇乜用
件精神病個要求係死全家
技術上完到任就同狂戰信條完美潛行一樣
因為已經死清光所以冇人可以係江湖上報串路叔係連環殺人犯
當然前提係建立係其他知情人唔會事後搞鳩佢
不過睇返成個故可以知道路叔個名氣係量子狀態明明應該好多人識佢但實際同連登仔出街差唔多
神候朱廢老果d要反手抽擊搞路叔討伐戰名氣碾壓
路叔就算出師有名都救唔返
而且只要樓豬唔想咁做都係冇用
樓豬總會係d小細節留返破綻撚返毒者
好似最近冇啦啦大嗌北冥神功
換完細佬裝又直入返去同正氣僧講嘢
究竟滅完流浮山 樓豬會用咩藉口醫番殘疾 都過期左差唔多2星期
可能當冇事照醫
其實嚴格嚟計件事已經完咗
人地唔係等路叔殺完再上門交報告
而係件精神病話係半個月之後有事會去果到順便驗收
正常人就應該件事炒咗粉就算數
不過樓豬應該後面已經寫定咗
嚟個強制劇情嚟
所以死都要拉返去

其實精神病報寸到通街都知去夾路叔
同大嗌北冥神功一樣都係樓豬操作細節逼大家上路
果陣時朱廢老係話精神病同佢交待咗要路叔搞鳩萬劍門
就咁睇好似冇乜嘢
但係
萬劍門果段日子已經同明國反撚咗枱
同時路叔係尚書府一個強力打手
即係係精神病冇開天眼知道朱廢老真實身份情況下
同朱廢老講我要走咗你個打手去殺撚哂你地唐國d盟友
成八十幾歲人食咁多鹽都做埋嚟d咁冇政治智慧嘅行為
順便神候果度比路叔hea足兩星期又走去大理
即係佢唔知有半月限期
咁樣又係好奇怪
如果精神病報寸果陣冇交代
借人打你盟友仲要借無限期個阿婆不如直接d話想自殺
如果朱廢老寫信冇講
之前劇情都交待佢地唔夠人手又等人解決毒人
仲唔管緊d由得路叔hea
睇落似係樓豬中途見唔對路
想淡化咗個時間設定
之後會集體失憶

利申:係咁提
逼緊樓豬唔比佢玩失憶大法
唔好又好似霜湘咁改設定當冇事
直接打斷老藕4肢 等佢拎黑玉斷續膏出黎
其實本身等多幾年就冇事
以前殘疾仲係神候府果時劇情都交待咗佢手腳慢慢有返力只係要等
問題從來都係個樣未有方法救
飛天鼠易容術算啦
咁都得
同樣邏輯咁依家坐輪椅又有乜問題
close file著草去波斯做人上人算吧啦
霜兒同湘兒後設變同樣,真系接受吾到。
本來可以比冷血去做,但冷血死了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞