[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁舔共判幾耐
拎好市民獎
國際學校弘立書院爆醜聞 14歲女生疑遭男同學拉入廁所性侵

https://lih.kg/2568066
依家啲二世祖咁識玩
這些機會......
但係我睇唔明你個post嗰啲圖喎
啱啱入去玩唔知你嗰啲首抽應該係點
Post頭個堆角色係首抽精選
想知大約點砌隊可以望下巴哈條link再刷
拎五星嗰個彈珠係自己有得郁定係隨機
抽 專業假希望
9up時間

其實之前已經有咁覺得
不過今日睇完仲奇怪
話說之前正氣僧同餐廳平民
口供都係話三皇爺一脈登頂坐皇位其他人零希望
正氣僧自己都hea到去天龍寺日日un腳
只係見到路叔先坐返直再爭過

咁問題就出現了
三皇爺果面為乜係冇敵人
訓係度都赢嘅情況下仲要引清兵入關吹成堆不良人嚟
仲要收埋成萬set軍備好似玩三國志準備爆兵咁
仲要正氣僧反應好淡定
而路叔去到大理都差唔多一星期左右正式入局都只係三四日
用時間線計又唔會係為咗對付佢

所以

a
班友唔想等
吹雞叫不良人幫手隊冧皇帝即刻上位
事成新皇帝幫手出兵夾擊明國
正氣僧預判咗三皇爺個預判
依家諗緊計做救國英雄上位

b
其實大理仲有個隱藏第三勢力大理人民解放軍
想將大理消除封建帝制變做無產階級統治
已經周圍滲透哂
例如正氣僧身邊個唐契弟
因為正氣僧啱啱先復出比大理人民解放軍用信息差陰咗
以為d間諜係自己人其實係想利用佢內鬥削弱大理皇室實力
三皇爺有資源掌權多年先知道大理人民解放軍
d裝備佈置其實全部用嚟鎮壓叛軍
高手就拎嚟對付刑契弟及佢d同伙
只係個傻佬比唐契弟或其他間諜帶風向以為人地真係拎枝導彈射佢嚟隻蚊就自己衝出嚟擋
屌你
咁都嬲
邊有嬲
國師又中?
B好正
又9up下

懷疑件柒頭返去直接走去問佢「好兄弟」
比唐契弟反咬返路叔先係內奸不如做鳩佢先
人手方面可以用刑契弟補返反正路契弟親口認證佢兩個同LV
CCTVB式經典展開
路叔同刑契弟打緊嘅關鍵時刻
大家都以為已經人畜無害嘅正氣僧用僅有嘅內力射一發六脈
係路叔以為最安全嘅地方爆鳩路叔頭
美國課程教5-10歲細路點自慰同肛交
https://lih.kg/2571604

做老師嘅可以點d學生出嚟配合佢做示範
隔離個故俾你哋玩爛咗
你都有份
樓豬冇啦啦兇鳩條女搞到白卡使者互相吸引
諗緊仲去唔去搞事
人都死咗,唔好搞人啦,佢心靈咁脆弱
2日前都有出文 未死既
佢個故要啲讀者跟佢諗法去揀
咁不如唔好俾人揀啦
己所不欲
must施於人
路叔果邊真係中世紀都勁尊重女性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞