[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
分析邊個
純粹想睇返個故事,成七個月前有啲位唔記得
屌 大理dlc原來寫左成年
認住萬惡之源sing巴
綁架人妻係佢動議
去DLC又係佢動議
大幅改變個故嘅命運
我平時只係建議下食幼幼
同佢比真係唔算d乜
中武肺死啦你,實係又想搞細路女啦😡😡😡
好不安
男人老狗見到幼女都驚
(估國家) 國二女淪50歲大叔性奴! 母簽賣身契「18歲50萬聘金迎娶、提告賠500萬」
https://lih.kg/2585575
明明系我比反ching你精神污染左。
9up時間
樓豬勿嬲

參考返之前打同級嘅咕咕同細佬
rider kick唔出全力係踢唔死同級嘅

咕咕:女拳發作唔敢打女人,同蛤蟆功五五波角力果陣收力自己比人打飛

細佬:踢中要害但冇出全力所以比人反過嚟借勢拉距離入黯然模式反殺

另外
都係之前講咁
大家都係用手指射內力
射到一陽指就自然射到六脈
以前同性戀都係揮下手就成排劍氣掃過去
冇理由刑契弟唔得
即係
1.條友廢事近距離幫路叔開十個窿之後要收屍

2.條友內力廢撚過同性戀得三十秒貨仔

不過客觀上都算留咗手

今次選項
A. 絕不留手 全力應付
B. 半力
C. 試探式攻擊

參考返打細佬果次重要npc一定唔死

a
條契弟被踢撚到入廠
之後大理DLC路叔繼續係單機打boss =除咗多咗exp冇事發生

b
參考返原作
一陽指同蛤蟆功同級
而且前文刑契弟射過幾次一陽指個特效勁撚到迫擊炮咁
勁過一燈隔空點穴
同埋打咕咕一戰個過程
路叔冇出全力結果又比人打飛
跟住刑契弟可能又經典復刻話感覺到路叔有留力
大家都留力不如計平手
=loop返去打延長賽之前果章

c就直接擋唔到成發迫擊炮炸上身輪到路叔爆血入廠
因為結果太一面倒
路叔連提條件都冇資格要直接免費做狗
不過因為返去重傷比咕咕見到
可以重新觸發要求咕咕落場幫手嘅選項
補充返
頭先刷緊裝備果陣諗到個邪道玩法
行a踢到刑契弟入廠之後
夜晚走去三皇爺府舉報佢
直接話自己咁多日冇嚟就係為咗準備份大禮陪罪
到時刑契弟重傷應該走唔到又反抗唔到
跟住再靠操作用功勞上位換凌波微步

回下帶鞭自己屍
現實同個故都過咗一個月以上
佢仲係重度殘疾
國師今次無中。估吾到最後A系平手,甘B應該系輸,C直情死埋完故?
樓豬份人又唔會咁嘅
睇多次嚟幾日d更新
其實即係兜返去打第二輪之前當平手個狀態
我估刑契弟其實係動態難度
路叔出手重佢就重輕佢就輕
咁樣就無縫對接去原本準備咗嘅劇情
懷疑本英文書又有屈機武功
打贏之後借勢又翻譯又學六脈會太屈
所以唔比赢

跟住改名巴動議打第三輪唔知樓豬點解決
樓豬做咩成日狙擊成人台白卡仔

時移勢易

btw
太熱唔想開電腦打機
用手機認真細閱以前d post
雞其實係比路叔屌完先變三無人士
未中出之前感情其實幾撚豐富

依家睇返
複姓佬極速收咗皮
有時入錯post咪狙擊埋佢

其實過咗三年我都唔明咩叫港女式靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞