[I/A Marvel Future Fight [4] 玩返又上癮

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
比老細訓話中
屌你老母個倉成撚日爆煩閪死人....

迫你用石開位
定你已經開爆左?

迫你用石開位
定你已經開爆左?

100晶先10個位 咩玩法

迫你用石開位
定你已經開爆左?

我無開,好唔抵

迫你用石開位
定你已經開爆左?

我無開,好唔抵

你地啲ISO 會唔會KEEP兩3星果啲
最撚晒位
我想講佢張WALLPAPER
磁力王似T2
有like fb event 記得like
雖然我唔信會有7萬like
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=229&id=831223
♦ 獎勵內容

1萬:5星高塔×1

3萬:同位素-8×1 (6星覺醒)

5萬:6星高塔×1

7萬:神話卡片×1

迫你用石開位
定你已經開爆左?

我無開,好唔抵

最撚晒位

會兩三星我通常拎黎餵4,5星
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=229&id=831223
♦ 獎勵內容

之前like event都好似有8萬

迫你用石開位
定你已經開爆左?

我無開,好唔抵

最撚晒位

平均每種石keep 30個
俾錢唔係問題,問題係俾完都係多幾個位,on99
♦ 獎勵內容

之前like event都好似有8萬

之前好似有好多日
屌你CITYLINE個網廢撚到

迫你用石開位
定你已經開爆左?

我無開,好唔抵

最撚晒位

我淨係KEEP 4星以上宜家

迫你用石開位
定你已經開爆左?

我無開,好唔抵

最撚晒位

我淨係KEEP 4星以上宜家

冇咩4星 3星都要keep
有無人相認
相認啲咩
錯post?
Co-op play而家係咪無人打
成日search唔到人
成日search唔到人

點會呀 唔想等開auto都得啦
成日search唔到人

Auto 會有人
相認啲咩

因為我喺我個盟到見到有人講連登 我以為佢有ac
相認啲咩

因為我喺我個盟到見到有人講連登 我以為佢有ac

咩盟先 我個盟都有講喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞