[I/A Marvel Future Fight [4] 玩返又上癮

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
邊張卡片係減CD?
想問下第12章第7關用惡靈打係咪最易 諗緊買唔買件制服

用過ds+小美+古一都打唔贏

你個陣都夠打
唔洗特登買gr制服
邊張卡片係減CD?

loki
marvel zombie
civil war #3
有主屬係CD

試下google mff 卡片
會有個網show曬所以卡片既屬性,你可以睇埋邊幾張副屬有CD
有無巴打係有研究開uru?
想請教下應該點分配體力去刷uru同bios先係最有效率
唔捨得擺曬d體力去刷thor同藍色維京人
有無巴打係有研究開uru?
想請教下應該點分配體力去刷uru同bios先係最有效率
唔捨得擺曬d體力去刷thor同藍色維京人

咁end game 嘅野我係打到唔再要指定bios先刷

你個陣都夠打
唔洗特登買gr制服

用咩人先夠打 定要好高技術先贏到 成日比個大佬一下秒

你個陣都夠打
唔洗特登買gr制服

ds試下: s5 -> s2/3/2/3/2 -> 當s5無敵效果就消失,用s4飛起 -> s5 -> ...
同埋小心走位果d,有危險就推古一出黎頂住
最重要 唔好貪刀,安全第一

你個陣都夠打
唔洗特登買gr制服

ds試下: s5 -> s2/3/2/3/2 -> 當s5無敵效果就消失,用s4飛起 -> s5 -> ...

CD夠真係零風險

你個陣都夠打
唔洗特登買gr制服

唔該哂 試下先
希望星期一 會講出咩
希望星期一 會講出咩

係囉 食屎狗情報師 出下又唔出
忍唔住買咗iron fist Netflix 係咪仆咗街? btw iron fist 打shadowland 比咩特裝同iso8 combo 好

唔係 個制服打得又睇得
iso8 hulk/override/hawkeyes/groot/starks
特裝 修復+無敵/回血/增傷,如果要打埋abx就陷阱抵抗

修復47%+增傷130% cool down time 10seconds okay?

問埋30%HP 以下最低回血/無敵幾多? 5%回血/3秒無敵夠唔夠?

三個黎講對我都夠,可以用住先
cd夠既話,手動制服鐵拳其實幾難死

不如問iron fist 比無敵 增傷 定回血最好la
忍唔住買咗iron fist Netflix 係咪仆咗街? btw iron fist 打shadowland 比咩特裝同iso8 combo 好

唔係 個制服打得又睇得
iso8 hulk/override/hawkeyes/groot/starks
特裝 修復+無敵/回血/增傷,如果要打埋abx就陷阱抵抗

修復47%+增傷130% cool down time 10seconds okay?

問埋30%HP 以下最低回血/無敵幾多? 5%回血/3秒無敵夠唔夠?

三個黎講對我都夠,可以用住先
cd夠既話,手動制服鐵拳其實幾難死

不如問iron fist 比無敵 增傷 定回血最好la

sorry 眼殘 自膠
希望星期一 會講出咩

希望6月1就出啦
我決定重玩重課
卡片有冇一套固定既擺法?
想塞滿CD 但唔知要打邊d卡片返黎

上面有人答左你
講多次
減CD都係主要loki同marvek zombie兩張卡
總之打到嘅卡有減CD 就用住先

卡片詳細攞法
https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/5mty9s/a_card_guide_from_beginner_to_expert/

上面有人答左你
講多次

卡片詳細攞法
https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/5mty9s/a_card_guide_from_beginner_to_expert/

但裝左要300鑽去解

上面有人答左你
講多次

卡片詳細攞法

但裝左要300鑽去解

就咁放張卡上去就算

你本身卡張廢 你攞返出嚟都無意思

用張有用嘅卡蓋上去

無人會用水晶攞張卡出嚟

上面有人答左你
講多次

卡片詳細攞法

但裝左要300鑽去解

就咁放張卡上去就算

用張有用嘅卡蓋上去

無人會用水晶攞張卡出嚟

我開頭玩真係on99咁俾錢拎返d垃圾卡落黎

新加入既巴打記住
iso-8 卡片 特裝
全部都可以直接蓋過
除非你本身張嘢係好勁,先值得用石拎返落黎

上面有人答左你
講多次

卡片詳細攞法

但裝左要300鑽去解

就咁放張卡上去就算

用張有用嘅卡蓋上去

無人會用水晶攞張卡出嚟

我開頭玩真係on99咁俾錢拎返d垃圾卡落黎

新加入既巴打記住
iso-8 卡片 特裝
全部都可以直接蓋過
除非你本身張嘢係好勁,先值得用石拎返落黎

淨係5秒無敵或者200%增傷特裝先會用鑽拆

你個陣都夠打
唔洗特登買gr制服

唔該哂 試下先

掂呀 成功過到 雖然埋尾個陣死咗古一 小美
e個箱抵唔抵課架?
e個箱抵唔抵課架?

限組我都覺係最抵屌既包
e個箱抵唔抵課架?

用An機買抵d,平一舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞