[I/A Marvel Future Fight [4] 玩返又上癮

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
唔該大家
同埋如果我一開始拎小美
7日佢又叫拎驚奇隊長
點先可以拎埋6星loki?

屌原來3星卷要揀另外一隻(一開頭揀左小美就E個時候拎loki)
又要重玩

如果一開始係拎6星小美3旯loki
咁+50生體認證應該拎邊隻?

+50 bios點黎?

繼續儲loki啦
升上4星,再用d升階卷 (等官方活動派,SL首次通關 etc) 升上6星。

佢話係登入活動獎勵
姐係我唔洗再拎小美ge bios
咩都拎哂loki就得?
極限世王 難打到呢
只過到第一階
有冇神人過到?
極限世王 難打到呢
只過到第一階
有冇神人過到?

打錦標賽最top嗰班都只係過到第三階
唔該大家
同埋如果我一開始拎小美
7日佢又叫拎驚奇隊長
點先可以拎埋6星loki?

屌原來3星卷要揀另外一隻(一開頭揀左小美就E個時候拎loki)
又要重玩

如果一開始係拎6星小美3旯loki
咁+50生體認證應該拎邊隻?

+50 bios點黎?

繼續儲loki啦
升上4星,再用d升階卷 (等官方活動派,SL首次通關 etc) 升上6星。

佢話係登入活動獎勵
姐係我唔洗再拎小美ge bios
咩都拎哂loki就得?

新手嘅話小美 6* 全裝+15 都已經ok。除非你想將d裝衝到+17,要用多20 bios到。
loki儲多80 bios上4*,等用普通升階卷升就好。用bios既話要另外儲多480 bios,對新手黎講有d困難。
你諗定day7同xx旅程揀咩啦
我英雄任簡左小美
而家小美六星六紅
Loki六星
應唔應該用埋送果張mega mastery 直升Loki 上六紅?
我英雄任簡左小美
而家小美六星六紅
Loki六星
應唔應該用埋送果張mega mastery 直升Loki 上六紅?

可用可不用
可用:
loki本身dps唔高,6*未必夠力打某d wb,升左6紅可以加少少攻
可不用:
loki隊長技垃撚圾,用左張6* red mega好似射落海咁心痛。倒不如留俾agent 13,ancient one呢d用。

當然你要考慮埋想儲石升角色先,還是儲俾Dr.Strange既mission。
個人唔會用張mega係loki度。
我英雄任簡左小美
而家小美六星六紅
Loki六星

可用可不用
可用:
loki本身dps唔高,6*未必夠力打某d wb,升左6紅可以加少少攻
可不用:
loki隊長技垃撚圾,用左張6* red mega好似射落海咁心痛。倒不如留俾agent 13,ancient one呢d用。

當然你要考慮埋想儲石升角色先,還是儲俾Dr.Strange既mission。

玩左就黎一年
大部份主力角色都升好哂

我想講....綠色Norm同紫色norm真係多到嘔
紅藍反而仲珍貴
我英雄任簡左小美
而家小美六星六紅
Loki六星

可用可不用
可用:
可不用:

玩左就黎一年
大部份主力角色都升好哂

紅藍反而仲珍貴

True
速度少角升
宇宙op果d就係食混沌石
依家儲埋儲埋萬幾粒係度
我暫時有6/6小美 6/0LOKI 4/0 AGENT13 同 3/0 ENCHANTRESS
而家信箱仲有30粒自選石同40生體 今晚過期
有40生體多五日過期
用係邊度好
我英雄任簡左小美
而家小美六星六紅
Loki六星

可用可不用
可用:
可不用:

玩左就黎一年
大部份主力角色都升好哂

紅藍反而仲珍貴

True
速度少角升
宇宙op果d就係食混沌石
依家儲埋儲埋萬幾粒係度

紅藍屬比較多隊長技係加攻
如果loki同小美都上哂六星bios拎咩好?

個新手心得話應該用成長旅程拎到ge生體認證選擇券去升
但我用左佢送ge升星卷去星
洗唔洗又重玩
定有其他角色值得拎
Black bolt
樹人
Agent Venom
大家會點排?新手買左月卡,諗住用少少黎開dr strange啲角
仲有遲啲影域啲456星劵,諗住升其中一角
已有淫婦
Black bolt
樹人
Agent Venom
大家會點排?新手買左月卡,諗住用少少黎開dr strange啲角
已有淫婦

agent venom首選
屌老味 1500石未中卡
Black bolt
樹人
Agent Venom
已有淫婦

感謝

個新手心得話應該用成長旅程拎到ge生體認證選擇券去升
但我用左佢送ge升星卷去星
洗唔洗又重玩
定有其他角色值得拎

唔太明頭兩句個意思,就咁睇應該無咩所謂,你又好似冇蝕到d乜
搞掂loki 小美之後,可以着手farm其他英。無課既話,推介iron fist(買制服)/ ancient one/ yellow jacket
呢幾個都係易farm既,可以刷關儲多d bios升6*
Black bolt
樹人
Agent Venom
已有淫婦

感謝

btw black blot T1唔係幾好用,可以hold住先
點解用lg g4玩,係出技同有新敵人出果陣都會lag 明明部機唔係裝左好多野😞有無解決方法
點解用lg g4玩,係出技同有新敵人出果陣都會lag 明明部機唔係裝左好多野😞有無解決方法

Setting graphic set medium or low?

Setting graphic set medium or low?

我用6 plus玩較低畫質仲lag過中畫質

我高中低都試勻,發現越低越lag;認真試過3次只係越高食電越快,越低食越慢但仲lag左
我都抽到3屬卡
2000晶唔中跟住就只靠打任一夠60就抽
其實呢隻game無xmen係咪因為電影版權事?
如果係咁咪有機會唔出ego囉?
其實呢隻game無xmen係咪因為電影版權事?
如果係咁咪有機會唔出ego囉?

marvel係咪同fox傾好左交換ego同negasonic?
利伸好想mff出ego
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞