[I/A Marvel Future Fight [4] 玩返又上癮

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
特別鳴謝MFF第一CHEATER JYEO

及港台第一冷氣

遊戲官網:http://marvelfuturefight.netmarble.com

官方公告&活動:http://www.mobirum.com/en/futurefight

其他熱門討論區:
外國:https://www.reddit.com/r/FutureFight
台灣:http://forum.gamer.com.tw/A.php?bsn=28318

MARVEL Future Fight 漫威未來之戰的遊戲之中,我們將會扮演神盾局的一位指揮官來讓英雄們攜手作戰,而在這場戰斗里面我們不僅僅能夠使用漫威漫畫世界中各個英雄,更是能夠讓英雄們和自己昔日的敵人攜手共戰,為了戰勝奧創而努力,那麼對於這款遊戲中我們該如何操作各位英雄呢?

以下內容轉自 貼文 巴打

玩法:3個角色一隊tag換人,無mp, 攻擊會鎖定但唔一定中,出招等冷卻就可以再用,主要玩法係拉打避招同tag 避招。
每個角色4/5招+被動+隊長技,開始有2招,升星出其他。

一開始打到normal 4章先可能會卡關
升下裝備同技能就過到
最好第一日就打完4章,兩三日打埋第5章咁開局

打法: 拉打等冷卻係主要打法,硬上要能力高好多而且會好悶
走位避唔到可以tag換人,tag完有一秒無敵,而且tag、召喚好友、好友夠10秒走、好友死都會甩lock。

同埋boss出招有規律,依HP會改,就死出招會密d
對我黎講最吸引就係玩法呢樣
拉打十幾隻卒仔、拉打boss

【次元裂縫名稱】 (已改, 等老手巴打UPDATE)
[s]1. 墮落傳奇(美國隊長)
2. 復仇精神(惡靈戰警)
3. 嗜血(刀鋒戰士)
4. 覓食之鷹(鷹眼)
5. 奧創之子(幻視)
6. 黑龍之心(鐵拳俠)
7. 有辱神名(雷神索爾)
8. 不友好的鄰居(蜘蛛人)
9. 毀滅加冕(毀滅者)
10. 奇塔瑞侵攻(邪神洛基)
11. 狂怒之獸(黑豹)

想問下拎啲劵升咩好

想問下拎啲劵升咩好

t2血蛛, 小美

想問下拎啲劵升咩好

t2血蛛, 小美

咁啲6星卷呢

想問下拎啲劵升咩好

t2血蛛, 小美

咁啲6星卷呢

Enchantress/ Agent Venom
個人推介AV多d,可以打力英ABX
留個靚名先
新手3-6星盒刷到4星松鼠女
開唔開局好?
我最多刷多兩次,兩次之後照玩
開唔開局好?

隻驚唔係玩刷首抽架喎.....
開唔開局好?

隻驚唔係濕鳩抽蛋驚黎
每隻英雄都會有
新po on
新po on

Fuck auto correct
開唔開局好?

隻驚唔係濕鳩抽蛋驚黎
每隻英雄都會有

上一個帳比我玩爛左
今個帳先刷少少
開唔開局好?

隻驚唔係濕鳩抽蛋驚黎
每隻英雄都會有

上一個帳比我玩爛左
今個帳先刷少少

你無睇清楚先, 黎緊一樣會玩爛

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=3&sn=276&lorder=1&ptitle=%E3%80%8E%E5%BF%83%E5%BE%97%E6%97%85%E9%A4%A8%E3%80%8F%E6%94%B6%E9%9B%86%E9%81%8A%E6%88%B2%E6%83%85%E5%A0%B1%E7%9A%84%E5%A5%BD%E5%9C%B0%E6%96%B9

記得唔好跟佢揀驚奇就得, 我建議係 black bolt / bloodstone / wasp / yellow jacket 求其諗幾隻都好過佢

或者你中意就揀你有愛既, 提多下, 有愛既九成o係 game 都垃圾
開唔開局好?

隻驚唔係濕鳩抽蛋驚黎
每隻英雄都會有

上一個帳比我玩爛左
今個帳先刷少少

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=28318&parent=3&sn=276&lorder=1&ptitle=%E3%80%8E%E5%BF%83%E5%BE%97%E6%97%85%E9%A4%A8%E3%80%8F%E6%94%B6%E9%9B%86%E9%81%8A%E6%88%B2%E6%83%85%E5%A0%B1%E7%9A%84%E5%A5%BD%E5%9C%B0%E6%96%B9

記得唔好跟佢揀驚奇就得, 我建議係 black bolt / bloodstone / wasp / yellow jacket 求其諗幾隻都好過佢

或者你中意就揀你有愛既, 提多下, 有愛既九成o係 game 都垃圾

睇左
開左Loki,小美
自己鍾意iron fist同dr strange
兩隻都唔差
開唔開局好?

隻驚唔係濕鳩抽蛋驚黎
每隻英雄都會有

上一個帳比我玩爛左
今個帳先刷少少

睇左
開左Loki,小美
自己鍾意iron fist同dr strange
兩隻都唔差

新手真係好,
以前無咁多呢啲攻略, 又無話升咩好
搞到升左好多廢野, 玩過又無謂
竟然開到新post
新post留名
新玩
而家baby groot 52/6/6
Spider-Man (all new all different) 50/6/6
Iron fist 50/6/0
劇情過完十章 打唔到11
解緊epic quest 200 energy norn
好難打200粒 打10-6三場先得果一粒
聽講遲下仲要600粒綠同1200粒紫
諗起都想死
新玩
Spider-Man (all new all different) 50/6/6
諗起都想死

重玩
睇上面篇文
一定要揀SR 起手
新玩
諗起都想死

重玩
睇上面篇文
一定要揀SR 起手

1. 打唔到ch11係正常。要T2角色先會有明顯嘅輸出。
2. 唔建議新手咁快解epic quest住。就算俾你有曬石,你都未必夠資源去升Dr.Strange嗰幾個朋友,同埋唔夠反物質。
(PS 拎北歐石最快既方法係打世王侵略
新玩
諗起都想死

重玩
睇上面篇文
一定要揀SR 起手

1. 打唔到ch11係正常。要T2角色先會有明顯嘅輸出。
2. 唔建議新手咁快解epic quest住。就算俾你有曬石,你都未必夠資源去升Dr.Strange嗰幾個朋友,同埋唔夠反物質。
(PS 拎北歐石最快既方法係打世王侵略

(PS 拎北歐石最快既方法係打世王侵略戰,10體一場,就算開白箱都有8粒石。不過你每日打一至兩場就好,唔好去害其他隊友)
3. 你手頭上仲有咩資源?新開game應該唔止得三隻英。學上面個巴打話齋,睇一次d新手入坑文先。
我依家手頭上夠資源可以升一個boss level既英
大家覺得升奧丁定多瑪姆好?
定係等到月中,睇下會唔會出ego?

打到影域16層已經打唔到上去
我應該升邊隻而家

打到影域16層已經打唔到上去
我應該升邊隻而家

你要升多d 六星寵先
我依家手頭上夠資源可以升一個boss level既英
大家覺得升奧丁定多瑪姆好?
定係等到月中,睇下會唔會出ego?

我升左多碼, 但後悔, 應該升奧丁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞