[I/A Marvel Future Fight [4] 玩返又上癮

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
無人轉reddit消息

有傳以下係special mission攞
beast -speed
cyclops -blast
rouge -univerial
storm -blast
wolverine -combat

Magneto native T2
Jean - paywall

https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/6dyci9/_/

Paywall? 即係月卡?

又開special mission 我inhuman 都未儲齊

同問 paywall 即係咩 唔係真係月卡吓嘛

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
Jean係咁多入面最勁?
冇睇開xmen唔熟佢地

以電影黎講jean( phoenix )係lv 5 mutant
Magneto都只係lv 3
其餘都係更低
有錯請指正
無人轉reddit消息

https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/6dyci9/_/

又開special mission 我inhuman 都未儲齊

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
冇睇開xmen唔熟佢地

以電影黎講jean( phoenix )係lv 5 mutant
其餘都係更低
有錯請指正

是但啦
漫畫夠話松鼠女可以打贏Thanos
無人轉reddit消息

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
冇睇開xmen唔熟佢地

其餘都係更低
有錯請指正

是但啦

咁係漫畫入面有冇打過

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
冇睇開xmen唔熟佢地

其餘都係更低
有錯請指正

是但啦

咁係漫畫入面有冇打過

秒鳩左thanos

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
冇睇開xmen唔熟佢地

其餘都係更低
有錯請指正

是但啦

咁係漫畫入面有冇打過

秒鳩左thanos

Ok
完全不起眼既角色

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
冇睇開xmen唔熟佢地

其餘都係更低
有錯請指正

是但啦

咁係漫畫入面有冇打過

秒鳩左thanos

松鼠女係AC 真係可以打贏Thanos

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
冇睇開xmen唔熟佢地

其餘都係更低
有錯請指正

是但啦

咁係漫畫入面有冇打過

秒鳩左thanos

佢對universal 打多25%傷
情報狗呢

月卡仲有10日

夠時間拎埋

我都仲有十令日
冇睇開xmen唔熟佢地

其餘都係更低
有錯請指正

是但啦

咁係漫畫入面有冇打過

秒鳩左thanos

佢對universal 打多25%傷

同埋彈下彈下咁,制服有多招stun,AC真係可以1vs3
6月出X-men
留左4張T2卷
留左4張T2卷

信唔信一張都用唔到
想問吓各位巴打係點搞iso8 啲石多到爆但又好似好嘥錢同時間 點搞好

積咗好多三星 好冇賣曬三星

3星用黎喂6星
1 2星賣晒佢

咁4 5星呢
留左4張T2卷

信唔信一張都用唔到

好仆街
留左4張T2卷

信唔信一張都用唔到

好仆街

我估得一兩隻係打到影域 有無敵同滯空技
留左4張T2卷

信唔信一張都用唔到

好仆街

我估得一兩隻係打到影域 有無敵同滯空技

用唔着唔一定壞事
可能d角色去到6*都夠用

聽日又要返工
An機點樣先可以轉返做香港地區黎課金
借左朋友部野黎試,一開store全部唔係計港紙
人在外國,用左兩年iphone唔識用返an
冇universal 角打第五層shadowland
冇制服既洛基好似冇乜用咁
兩下野就比雷神爆盾死左
冇universal 角打第五層shadowland
冇制服既洛基好似冇乜用咁
兩下野就比雷神爆盾死左

宇接?? 我通常係3,4,5層打完 後面就唔會再出
我用制服羅南, 美杜沙, 制服gr+制服thor打
好緊張呀屌
好緊張呀屌

次次11點 5點 就緊張 情報狗出唔出情報
好緊張呀屌

到底JEAN係咪DS咁呢,係就仆街了
好緊張呀屌

磁力王最後係點我都升足
好緊張呀屌

磁力王最後係點我都升足

我會升兩條女先,好淫好想奶腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞