[I/A Marvel Future Fight [4] 玩返又上癮

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
iOS玩家是咪一定要login facebook先拎到果幾百晶

開新facebook account
鳩加人,搞掂

唔work

Safari要登入左個新account先
再去marvel future fight page 鳩加人
咩原因唔work?
你咩都唔講好難幫到你架喎
求教,岩岩存夠世王資源,我應該等下隻世王定直接升多瑪暮?
Lv.29 香港盟
NOOB
想招會幫手打conquest mode既盟友
alliance啲人好懶唔多打 得兩三個打⋯

等到月尾睇下會唔會出新T2英先

等到月尾睇下會唔會出新T2英

native T2

native T2

希望有,資源過剩

native T2

希望有,資源過剩

新手資源不足
Ancient one 係有限金錢下
係咪升4/5技最好?
棄驚十世老屎忽開返

個AC都重係度...

不過已經唔明你哋既簡稱...

手痕用左4500晶買代幣
都係抽唔到張三屬卡

蝕哂大本啦

都係抽唔到張三屬卡

蝕哂大本啦

應該係話,計埋活動幣同開頭用左750晶
5250晶 抽左28次都抽唔到

用左2千晶終於抽到 但換走邊張卡好?
唔抽卡唔換t2卷, 換哂邊隻英好?
唔抽卡唔換t2卷, 換哂邊隻英好?

mantis
用左2千晶終於抽到 但換走邊張卡好?

最低血石果個張要換
最近玩返,有邊幾隻勁既可以快D練到???
T2 得SLIK
6星有loki, dd, goliath, punisher, yellowjacket, captian marvel, venom,sister grimm同vision
Ancient one 係有限金錢下
係咪升4/5技最好?

如果打到WB 同SL
就無謂升
兩招升左都係對輸出無咩幫助
最近玩返,有邊幾隻勁既可以快D練到???
T2 得SLIK
6星有loki, dd, goliath, punisher, yellowjacket, captian marvel, venom,sister grimm同vision

有卷就一定係升Sharon Roger
特關就建議farm Crystal

都係抽唔到張三屬卡

蝕哂大本啦

有冇咁黑仔 我抽2次就中 見其他人都冇咁跨張

都係抽唔到張三屬卡

蝕哂大本啦

我用哂儲落嗰9000晶抽
一張都無
人唔吠狗都笑

都係抽唔到張三屬卡

蝕哂大本啦

一張都無
人唔吠狗都笑

一撚樣,好灰
第一次入黎,想問下巴打黃蜂女T2
係咪改弱左
係咪改弱左

冇喎 至少官方冇講

都係抽唔到張三屬卡

蝕哂大本啦

一張都無
人唔吠狗都笑

一撚樣,好灰

fb記錄22000晶都未有
係咪改弱左

冇喎 至少官方冇講

唔知點解我成日覺得佢個防護罩好似細左咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞