[I/A Marvel Future Fight [4] 玩返又上癮

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
到底勇度會唔會出skill

skin....

uniform
應該會,CW update都係分兩batch出
同埋GOTG2有太多嘢未update

等月中更新 升定佢
岩岩先知連登有post!!!!
舊HKG 盟招人 有沒有人有興趣?
我想問下新手攻略個月卡生體認證係指緊咩

同埋佢話"步驟5:一般劇情故意失敗 拿4星角色 選13號"
係咪入關等人打死幾次就會送?

1. 指要課月卡先會有既角色bios (e.g. 血蜘蛛 kk 淫婦 etc)
2. 是但打關死一次可以得到一個4星角,推介拎Agent 13

1. 指要課月卡先會有既角色bios (e.g. 血蜘蛛 kk 淫婦 etc)
2. 是但打關死一次可以得到一個4星角,推介拎Agent 13

邊個係淫婦
綠色衫個個

邊個係淫婦
綠色衫個個

應該係

邊個係淫婦
綠色衫個個

應該係

Enchantress
岩岩先知連登有post!!!!
舊HKG 盟招人 有沒有人有興趣?

盟戰排幾多?
WB 識得復活果隻好難打
得小美同loki夠力打,
其他都唔夠時間打死佢3次

有無擺夠ignore dodge striker?

新手唔識, 咩黎

新手唔識, 咩黎

WB 除左主力3隻
仲有揀5隻幫手
每隻幫手都有唔同特效
去揀幫手到有個all allies 嘅tab
有得睇所有角色有嘅特效

星期三個隻有特别高dodge rate
所以要用最少2隻有ingore dodge幫手
總共有8隻有 ingore dodge
自己去all allies到check邊8隻
13 ,songbird, Blackwidow 都容易farm
通常都用依幾隻打星期三隻WB

新手唔識, 咩黎

因為呢個wb迴避率比較高,所以你打佢會好多時俾佢迴避左,導致輸出不足。
所以同盟要擺至少3個無視迴避20%既幫手 (e.g. 女鷹眼,黑寡婦,歌姬)

新手唔識, 咩黎

因為呢個wb迴避率比較高,所以你打佢會好多時俾佢迴避左,導致輸出不足。
所以同盟要擺至少3個無視迴避20%既幫手 (e.g. 女鷹眼,黑寡婦,歌姬)

明白晒~
以前隻game 真係無理咁多野
小美姐係cap定女cap
小美姐係cap定女cap

佢係指新手頭三日每日會送20粒生體
夾埋60粒
好希望隻驚可以寫多啲技能描述
而家淨係寫傷害幾多
想佢想埋例如蜘蛛俠係向後跳起空中對最多三個敵人射蜘蛛網困住2秒咁
唔該大家
同埋如果我一開始拎小美
7日佢又叫拎驚奇隊長
點先可以拎埋6星loki?
唔該大家
同埋如果我一開始拎小美
7日佢又叫拎驚奇隊長

屌原來3星卷要揀另外一隻(一開頭揀左小美就E個時候拎loki)
又要重玩
唔該大家
同埋如果我一開始拎小美
7日佢又叫拎驚奇隊長

屌原來3星卷要揀另外一隻(一開頭揀左小美就E個時候拎loki)
又要重玩

唔該大家
同埋如果我一開始拎小美
7日佢又叫拎驚奇隊長

又要重玩

如果一開始係拎6星小美3旯loki
咁+50生體認證應該拎邊隻?
唔該大家
同埋如果我一開始拎小美
7日佢又叫拎驚奇隊長

又要重玩

如果一開始係拎6星小美3旯loki
咁+50生體認證應該拎邊隻?

+50 bios點黎?

繼續儲loki啦
升上4星,再用d升階卷 (等官方活動派,SL首次通關 etc) 升上6星。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞