IG shop 韓國貨源(4)

1001 回覆
180 Like 16 Dislike
用buy and ship
推薦大家用zigzag app 加搵韓國集運
追完上面既post, 如果係東大門貨源嗰啲款,係咪要硬食Ig shop啲貴價
Zigzag可以點俾錢? 想買好耐
有無人知呢件有咩網買到揾左好耐都無
同問
想知
搵緊件個零兩個月前ig 廣告睇到嘅衫 搵勻好多ig shop都搵唔返
淨係喺台灣蝦皮搵到想問有冇絲打見過類似款
感謝你
同問
ig shop食水真係好深
佢地而家冇得飛韓國入貨, 即係都係上網入啦
街客好似我咁, 有冇方法可以買到東大門貨源?
想買呢間 但覺得mark up好多買唔落手...
早幾日zigzag update咗(定唔知係咪我太耐無上)
佢可以支援到用visa/master俾錢 印象中之前唔得
依家app一入會直接轉咗英文ver 英文佢會計美金而且佢有好多鋪唔支援英文版
如果識少少韓文建議用返韓文ver 同埋직진배송真係好快 即日到集運倉
絲打係咪試過買
介唔介意分享成個流程同啲衫嘅質素
你自己都可以比較下幾間ig shop嘅價錢
我見有好多都好平
同一個款有啲賣129有啲賣249
自己睇多幾間比較下
有時有啲平價ig shop肯幫你搵埋款
你可以試吓dm問下
想問下係邊到轉到韓文版
試過買 直接係app落單用香港visa比錢 寄去集運倉
超好用 以後可以自己買 唔洗益無良ig shop
睇過一次live 講到super sale大平賣咁
但是但一件普通到唔普通既top 都賣$250up
仲要一大班人餓狗搶屎咁
唔發就奇啦

btw 其中一個d口音難聽到癲 聽一陣都頂唔順

㩒最底個行最右手邊個個人仔 然後個版拉到落底 설정(設定)然後배송 국가(配送國家)簡返韓國 貨幣都簡返won 咁就可以睇返好多舖頭嘅衫
Zigzag其實就好似一個網上shopping mall 入面有好多間唔同既小舖 eg: gogosing, 906 stdio, slow.and etc 我多數買都係揀返大舖/多人review
佢review位做得幾好,會俾人寫埋體重身高下圍,同埋好多都會附圖,冇咁易俾假相呃錢
而且好多款都係同香港啲ig shop一樣 但價錢平成截 如果買得多或者同friend夾就唔驚蝕個集運運費
質地都幾好,都滿意既 同個價錢成正比睇吓你會揀咩價位嘅衫
FYI: 如果想試下買 我簡單翻譯咗結帳位個到啲韓文
Sonynara 咪有 #1個網
[多圖]喺IG shop買嘢 6月中至今仍然未收到貨
https://lih.kg/3086071
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞