IG shop 韓國貨源(4)

1001 回覆
180 Like 16 Dislike
有有人買過cherrykoko! 見gmarket 有折好似幾抵
大家想買韓國東大門既貨可以入telegram group
sd圖出黎幫大家盡搵 保証最平既價錢
Benu個d brand都有
https://t.me/joinchat/P7lb4EQMZjQ0MzM1
有冇方法買到slowand?
好似要電話認證又唔知收唔收外國卡
send email, DM 畀佢地又無人覆
又係蝦人唔識行程
計過根本唔止賺咁少
又係度偷Ig shop圖 係咪羊絲個friend黎
仲要有啲款貴過羊絲
名義上代購夾運費實則賣衫賺錢但慳返力唔洗出post影相
要賺唔係唔得 光明正大唔可以?
以「夾運費」名義賺錢,仲慫恿人地去IG shop偷圖俾你
慫恿人地去ig shop問size details 你可唔可恥啊

要賺錢唔緊要啊 ,就唔好呃d唔知妹妹啦

你估人地ig shop營運成本低咩 你就無本生利
人地起碼都dup錢落去做廣告宣傳 ,你呢?!
想知邊度有得買
我都好想買

唔係鼓勵大家買淘寶
因為淘寶有啲都係代購黎
只係覺得大家買之前可以多一個地方去check清楚啲貨到底值唔值呢個價
我最近買過 夏天上身衫偏透 質地好鞋
雖然都係食水深,但樓上絲應該講聲套衫
想問有無絲打買過femmemuse呀

最後俾我搵到韓國個邊既鋪
上衣41000won下身26000won
加埋大概470hkd
而搞笑既係我搵到既大陸代購個價係同韓國個價咁上下
咁就自己判斷呢間ig shop食水程度如何

兩件既link係呢度
質地size顏色都match
http://www.hanaunni.com/m/product.html?branduid=169923&search=Mtm&sort=&xcode=013&mcode=001&scode=&GfDT=bGZ3UQ%3D%3D

http://www.hanaunni.com/m/product.html?branduid=167769&search=Set&sort=&xcode=006&mcode=001&scode=&GfDT=aGp3Ug%3D%3D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞