IG shop 韓國貨源(4)

1001 回覆
180 Like 16 Dislike
仲要見佢賣廣告賺到fat fat
咁 有冇韓國化妝品/零食 貨源?
真心 好肉酸 講到做義工咁 光環大d?
追哂幾個POST都冇貨源
浪費時間睇小朋友齊打交
事源係依兩團轉左模式用website落單 韓國批發有缺貨 佢話因為用shopline system所以退唔到現金只可以退購物金作為下次使用而購物金嘅期限係一年 搞到焗左絲打一定要喺佢度消費 家下仲俾佢spin走左 羊絲完全無責任嘅感覺 同時佢亦都唔敢用自己私人銀行戶口亂退 因為聲稱shopline綁住曬佢所有銀行ac 對住佢真係好撚燥
俾佢spin完就再冇人提起退現金嘅事
好on9 宜家買嘢冇貨仲要好聲好氣叫個店主退款真係第一次見
根本同之前既事件同一處理手法
得罪講句留底繼續買野就預咗啦只係之前未燒到上身就覺得事不關己可以繼續買平野姐
佢而家仲要開埋ig shop賺到笑理撚得你哋咩
真係好好睇
其實真係想做生意賺錢點解會做到咁宜家咁樣趕走哂啲舊客 ig又未儲到新客
仲幫襯佢係傻仔
到時候就會話我唔係做ig shop
係幫大家買野咋

Btw佢咁樣其實係咪想避稅
當啲客傻?明顯係唔想退cash 仲要屈人地系統綁死你
同濕鳩3ma policy一樣

羊絲你有錢賺架 仲要人體諒你阿? 冇咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦
最燥既位就以為睇到有貨源內容
點知夾雜內容全部小朋友齊打交
之後全部都係圍繞個店主賣平衫
再之後係咁質疑個店主有咩問題
唔喜歡就唔好買無人逼佢地買
其實呢就淨係睇到批發嘅圖 佢又遮曬啲批發名 要真係幫襯左佢先會見到個衫tag 可以點做到唔幫襯佢之餘又俾到貨源你知?
其實呢IG SHOP貨源大家理解意思唔同
我追POST只係想知道IG SHOP既衫
可以用咩途經自己去買到
伸手伸到大爺咁款都第一次見
無啦啦衝出黎屌人做咩唔講自己想知既野
洗唔洗整份report比你?
你去問羊絲貨源可以用咩途經自己去買到囉
嘩惡過共產黨
個POST係貨源討論定店主討論?
由頭到尾都淨係想逼人討論個店主
我出聲講番可唔可以討論番正常既話題
原來係唔得既
其實係咪要加入你地個黨先可以有正常討論
講D唔岩你睇嘅話題就叫人收聲邊個先係共產黨呀?
似係你迫人唔討論個店主多D喎
正唔正常由你去講?所有討論都係自然發生邊有迫人
阻止人討論就真係惡過共產黨
有貨源你未講囉求之不得
下你邏輯係咪有問題
個POST標題係咩?
我有貨源我會分享但問題係我冇
假如我有貨源我都會開個POST出黎分享添
有好多正常討論既內容
係直接比討論店主既內容洗走哂
想真係討論既人都搞到唔想分享
照你邏輯你無貨源分享都應該收聲
羊絲就係哩道攬客過去賣「貨源」
討論佢賣貨源有咩問題
定係你希望哩度會有製衣廠同你講有貨賣
下你應該去番第一頁#1睇番
到底咩叫做貨源
分享自己用開既韓網就已經可以叫貨源
例如gmarket
定係你幻想得太多
覺得呢到想正常討論既人
係想要製衣廠貨?
再加上入得黎討論既人
都係想靠自己去買韓國新款又平又靚番黎著
最後雖然追完POST發現你係某某ig shop店主
我覺得你都應該大方少少分享下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞