IG shop 韓國貨源(4)

1001 回覆
180 Like 16 Dislike
有冇人知呢件係邊個韓牌?揾咗好耐都揾唔到唔想幫襯貴代價
淘寶一向會平d,但會中間溝貨賣,可能100件裡面有50件係高仿品
睇你好唔好彩買到真嘢😏
所以,點解佢地零舍平過香港d代購,就係拉上補下既原理
會唔會有韓國首飾嘅韓網店推介?
食水真係超深 入左去睇下 見到好多ig都有賣既bra top 佢個價同ig shop一樣

有冇人知呢set係咩韓國網有?

另外如果有啲網要韓國信用卡先買到,有冇平嘅代購推介
仲要下下都2件
我幫襯ig shop 咪得
想知絲打係Codibook大概等咗幾耐倒?
4月16號order
4月30號到手
因為咁岩有條裙係hot item所以delay 左
如果唔係都好快到 一星期多少少
佢仲好寸咁話搵圖唔該俾埋個brand tag
又叫人唔好叫佢搵完跟住又剩係話要一件
sangreal.acc
搵埋brand tag我洗鬼搵佢咩,想不勞而穫到一個點
話你啊 So Bobo
唔該你!!
唔係自家制咩?
買過兩次 有啲貴 同埋買到返黎又覺得唔靚
係自家製 但都係大陸廠做 啲料麻麻地 仲要越賣越貴個會員折都廢廢地 買返韓國衫算
貴得黎真係唔值
唔會再考慮呢個牌子

由於有幾件衫要兩件起批所以想搵人夾單
如果絲打有興趣可以tg我 https://t.me/beautyooo

1.如果貴過ig shop 我點解要同你買 (run ig shop仲要有成本)
2. 我唔知價錢點樣買?
我都睇到
比番無入group嘅絲打參考:

有條裙ig shop賣269 bobo so都係賣269
但比其中一個人踢爆咗同ig shop同價之後
就改口話其實係賣259
仲爆左有款好hit嘅bra top羊絲賣119
bobo so賣159
佢個cm又話保證最平
痴撚線佢試吓買野唔知價會唔會想買
唔通件衫我想要個價就由佢劏咩
Bra top有ig shop有實體店都平過佢
幫襯 bobo仲要比運費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞