IG shop 韓國貨源(4)

1001 回覆
180 Like 16 Dislike
我無理到佢啊
但我自己又好想買衫 所以問咗另一個價錢合理啲嘅
大部分都肯加嘅 都睇中咗衫
不過都係話兩件起跳 有啲可以一件囉
btw其實啲價都唔係批發價 同韓網零售價差唔多
啲聲稱夾運費唔賺錢嘅人
可唔可以唔好再喺度r客
俾埋個韓won價你睇又點話
我就講明唔會賺嘅 你信又好唔信又好
如果係既話 可以你留tg嗎?
咁可以方便大家
我最近都買過 有一件真係勁鞋 model圖件衫睇落好似好柔軟咁但實物質地勁差
http://global.gmarket.co.kr/item?goodsCode=2101693712
呢件
實物係咩質地? 前掛都係有其他ig睇過呢件 好似幾靚咁
好鞋既薄帆布咁 同埋勁透後悔買左呢件 睇圖以為柔軟+厚厚地
你買咩色 睇圖好似好實色唔透咁
紫色 你上cherrykoko 官網搵返呢件衫 有review影左圖 係勁勁勁透
佢地門市d sales勁冇禮貌 去過幾次d sales都喺到大到勁大聲睇片唔想理你咁款
係㗎 之前試過一兩次自己買
運費勁貴,每次都10kg起跳
果度成4、5百蚊

d批發價同零售價冇分別

計計埋埋,同d ig shop既價差唔多,分分鐘還平過自己搞

不過依家唔係好新得過d新既ig shop
早前就係信咗2間新既ig shop
貪平果幾十蚊,結果買咗假韓衫
依家好多shop都溝貨賣,真係睇好唔好彩

之後都係唔再貪平,買咗假嘢,又咬佢唔入,講到明冇得退換
最後得個貧

都係讓專業的來啦搵間信得過既就冇再轉過
就係搵唔到啲信得過嘅
我覺得好多望落都溝晒賣 搵到間又覺得佢偏貴
想問下hello milk tee貨源係咪都係淘寶?
https://instagram.com/hellomilktee?utm_medium=copy_link

-
有冇知呢件衫邊到有得賣🥺
大家有無啲賣accessories 既韓國網?IG 個啲又貴又多淘寶貨

我都想知呢類衫可以係邊度買
冇幫襯過呢間又驚中伏
冇幫襯過咪試一件lo
佢有門市,驚既咪上去睇實物lo😟

咩都驚,點買到衫啊
所以成日去左gu 買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞