IG shop 韓國貨源(4)

1001 回覆
180 Like 16 Dislike
有相?
咁sr有實舖有得試身又有啲唔同
同埋佢哋都花心思襯衫請model影相
不過真係貴咗啲
(follow 咗幾間設計款靚啲 影相有心思嘅都偏貴)
所以真係好鍾意好鍾意好鍾意先買一兩件 尤其係佢訂制嘅款
有時又覺得其他ig shop 抄stranger room入貨幫襯佢地好衰咁
但係每件平50-100真係差好遠
講起model
佢新請個女仔個樣勁奇怪
成隻深海魚咁 望落都唔開胃
尤其而家好多ig shop 都有stranger room影子
唔係話100% 似
但整體個style/ 配搭都好相似咁

雖然stranger room present得好
回貨都幾快又有門市
但件件咁蝕一舊都好甘下
staff黎講 有排請左芝羽好靚
而家好似去左 pretty as picture
有冇推介邊間似 搵唔到
全部都勁日系
giggle.hk

我都係咁岩ig廣告見到咋
個人覺得佢其他款就冇特別吸引
點解我搵唔到既
係咪講好後生戴眼鏡果個啊?
唔係
係上個live先出個個 金色短髮既
有,上個post加密左
和你buy韓時樓主十宗罪
1. 畀瑕疵貨客人(筆跡、斷帶)
2. 色差過大、質素極差

3. 貨不對版

4. 自稱收極少利潤代購(平過ig shop)
事實上ig shop通常2,3件就包運費所以佢收到嘅利潤都差唔多
每一件衫大約賺$50 佢賣夠600件已經$30000
5. 態度極差,唔接受批評,一講啲佢唔啱聽嘅說話就移除你(包括幫襯佢咗但未收到貨嘅客)認為收得平=人人都買我嘅 我做成點都無所謂,最重要係我平
6. 偽黃(用和你buy同黃色遮icon扮黃,但過咗三團後叫大家唔好當佢係黃店)
7. 開頭誤導客人自己係黃,但只肯用SF,好多人提意用唔同嘅黃速遞,但講明唔考慮用。更加有客本身係做速遞話可以平啲幫佢都唔願意。
8. 唔會send waybill畀客同埋唔會同客人講已經寄咗。
9. 唔會提供size chart畀客人,認為客人自己搵size chart係應份。
10. 欺騙客人,最後被爆女朋友都有做代購,貨品都係一齊運返嚟

https://instagram.com/komfyproject?igshid=1cm3h0z2vy5kw
大家千其唔好騷擾人哋
唔係禁晒我哋聲就解決到件事㗎
有冇4.02 studio 類似style介紹?
不如你開post
芝羽咁快冇做?!
而家仲要大家都冇得講野
追返po先
賺你班八婆雞碎咁少仲想有service? 自己搵size chart啦!
疫情之後好多所謂夾運費grp,一開始打住幫人買平衫嘅心態,長久應該都係想賺下錢,我唔反對佢地賺錢,不過佢地同時都要有相應嘅態度,有啲交待,而唔係講左嗰時間明知做唔到都冇同客講翻,人地問先答。不過任何代購/夾運費/ig shop買嘢都係要承擔翻相應嘅風險

唸起之前羊絲嘅代購,出現好多問題之後,佢好難回應,都del左tg grp,其實佢之後係咪keep住同啲支持佢嘅人代購,見佢男朋友運費嗰個tg 改左名叫運費小弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞