[掃馬暴龍] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
可能本身期望無上場咁高,今場反而無咁嬲。
加上對面真係臨尾上身
今場嬲好撚多
Timo Werner's last eight games across all competitions for Chelsea:

✘ vs. Newcastle
✘ vs. Rennes
✘ vs. Tottenham
✘ vs. Sevilla
✘ vs. Leeds
✘ vs. Krasnodar
✘ vs. Everton
✘ vs. Wolves

Forgotten his shooting boots.
最天才嗰個好成功踢咗啲平凡人理解唔到嘅表現出嚟
皇巴拜先做倒嘅嘢黎wor ching
一係我地有hazard ziyech 都得嘅
中完武肺會唔識傳波
換咗豬蛇之後個進攻就係靠雲狗左路引球進攻
聽都知唔撚掂啦
條中場係有問題 感覺斷開曬咁 尤其下半場
70min後隊波攰到波都傳唔準
出雲拿但沒人比長波,佢9 跑左幾次
未好番就咪撚出啦撚狗
諗起撚蛇上年雪豬魯
再雪美隊
今年季初mount打翼
到今日仲用緊夏維斯

我真係睇唔透
2場德國水貨狗 阻住哂
屌你老尾人又攰 教練又廢
下下深夜仲要睇埋曬啲西波
唐仔根本唔係咁用
叫佢拉後造波真係好撚on9
岩岩有球大大力傳個波去中間 譚狗first touch 咁差無可能控到
This is Chelsea's first defeat from a leading position all season.

Back-to-back defeats for the first time since December 2019. #CFC #WOLCHE
今場唯一可取係施華keep住高水準,
36歲踢咁密仲咁好態
打fifa都唔識點擺kai
其實一隊波用盡兩邊係咪咁難
今場用多左邊條右路就廢左
咁都算
你張hold波威脅最大嘅ca移去weak side係咩玩法
兩條德國腸踢撚到幻得幻失咁撚樣…
樓奴一出欖球佬禁返條右路
chiwell無得咁易壓上黎攻
仲要調埋雲拿去左 美隊去右
即刻比人屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞