[掃馬暴龍] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
Welcome Neto 保丹斯 好過 反正前面唔夠人用
改做車水馬龍算啦
一埋水貨
Pulisic was fire first half, dropped off second (not his fault). All our threat was down the left, he switched with Werner to get the latter involved more. Unfortunately this sacrificed Pulisic's threat from the 1st half when we were much better. Timo CF please.

https://twitter.com/siphillipssport/status/1338938656942395395?s=21

識波帝撚狗
進攻又單一
調動又on9
8號,配耶子右路,兩個可以換位
撚狗應該都係咁諗
今場明打右路semedo 上半場都見咁係冇錯仲搞到紐奴要半場換人守好條右路

但屌你啦撚狗又爆右路又放美隊去右做乜鳩左邊扭右邊食chance咪啱
真實既話kai無可能咁樣 雲拿個位其實又係難諗 收起豬sir就唔可能嫁啦 打翼又開始現形
Welcome Nuno好過啦
條撚樣死要面
自己買嘅人就死出爛出,唔fit唔啱踢都照出,玩死德國孖寶
沙蛇 收到油王電話未
收到風仲炸緊希蛇手提
反撚之路太易行
Welcome 拿蛇
慶幸做左fake blue
琴晚係咪踢得好西?
人地一認真就崩盤
好彩冇睇
睇個款會迎黎一波5連敗
車狗仔準備好個心臟未
準備好 banner Lampard out
洗唔洗book定飛機
睇完場谷9氣波仲要番工
vs 閪咸
pulisic giroud werner
mount kovacic
kante
chilwell tsilva zouma rjames
mendy
如果輸俾阿狗嘅話依度應該好多人會崩潰
反撚報到區
我地專幫人起機
終於頂唔撚緊Fb班人 為屌而屌又寫字障礙
傻狗係抵屌但佢哋真係好低質quit算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞