[掃馬暴龍] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
只求 1 分

或願意用0分換黎 Lampard out
我夾錢
交叉埋嗰隊google隊 可能都未必贏到
Youtube球王
但右邊出波 捷狗會入禁區 猛留禁區頂
雲狗真係唔可以再打翼
佢打邊邊就死邊邊

屌撚狗之前 大家都冇expect kai甩咁多波同埋雲狗腳下功夫係咁撚柒廢
最怕快車6場0分都唔會out
係呀 睇返琴日場波 漏到去James嗰度 唔係佢真係喺禁區頂接應 而係佢要跑上前攞波 唔係喺正禁區頂準備好執 而係咁啱漏咗過嚟就順便起腳 所以我覺得原本係應該要Kai執 但係佢衝左入去
又或者可能係本身要Kai 衝入去 係James企太後冇執 總之一定係佢兩個配合有問題又或者個戰術本身有問題 如果唔係點解另一邊咁正常呢邊又出哂事 場波唔止一球係咁 咁樣浪費咗啲機會真係好晒
好想要返moses返黎打翼,收雲狗皮

有過人能力 落底能力,重點可以刷角球
岩我地Cornersea
如果其他隊打番足場數又贏我地應該跌到落第9第10名
其實要識用佢同雲拿都幾考撚伯功力 兩個德國兵都係乜都有d但係唔係專精一飯,kai就更加唔洗講 講視野一定冇椰子咁好 講速度又唔算快 力量更加冇得同豬sir比,但overall技術上佢係唔差,慘在宜家佢打cam既話會累死埋隔離兩個幫佢執屎,前場假9位暫時都唔覺會俾佢踢
應該係想要傻狗入禁區
正路如果椰子係到 佢會執禁區頂 但琴晚兩隻右翼都入曬去禁區
雲拿 MM Kante Chilwell 插喉都要踢,70分鐘打後好明顯唔夠氣比人屈速,Kante 同 Chilwell 個位沒後備信得過果下慘
講真如果黎緊兩場得1 2分
林狗真係可以雞得
和都崩潰啦 講緊人地主場3連敗
又夠鐘起機喇
Kai 最大問題係自己都唔知自己想點,有位又唔敢遠射,又唔敢比直線,搶點又唔夠積極,處理波方面又慢,完全係Mount 既相反,但以佢既質素應該係做到,只要佢提升到信心
Kai個位巴仔仲適合
問題睇唔到佢質素係邊 佢搶點又soft 控波又離腳
佢成日pass and move完 james又唔比波佢
唔知想點咁
雲拿咁易用都唔識
咪要好似佐狗大腳踢上去囉, 成班on9係度死搓難搓又造唔到d乜攻勢
其實踢4411唔得咩?KAI踢到好似法國隊基沙文咁,
Werner
Kai
美隊 簡迪 高華錫 師爺
後防
有幾場WERNER踢正前都好好表現,係都唔用佢擺最前,明明翼夠位
Timo成場就係度等中場放波, 偏偏一球都冇
仲叫佢返黎造波, 撚狗死撚左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞