[掃馬暴龍] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
真係仲開心過贏波
武肺終於發揮作用
係tg谷見到有人cap呢句,笑到我gapgap聲
如果每輸一場波死一隻狗/呢啲帶風向人士
我願意撐車路士降班降到落最低級別聯賽然後再升返上嚟
起碼要輸三萬場...
中超「限薪令」勢變「趕客令」

【Now Sports】中國足球下季起推出全新「限薪令」,相信會令很多大牌球星執包袱離開。

由2021年1月1日起,中國足協對中國球壇將有新規定,中超球會年支出不得超過6億人民幣,中甲不得超過2億人民幣,中乙不得超過5000萬人民幣,班費大縮水。 同時,球員年薪也要封頂,外援年薪一律得不超過稅前300萬歐元,而本土球員年薪不得超過稅前500萬人民幣,U21則不可以超過稅前年薪30萬人民幣。 毫無疑問,中國足協此舉等同要求外援和土炮齊齊減薪,目前仍然留在中超的奧斯卡(Oscar)、侯克和柏利等很可能會轉會他投。 其中,侯克和柏利的合約即將屆滿,前者目前年薪為1280萬鎊,至少要減薪78.9%;後者年薪為1370萬鎊,更要減薪80.2%。從此,人仔不再好賺。

Welcome back HULK and OSCAR
屌,又唔叫
想淘埋艾奴度域返黎
岩岩好輸左兩場
好似Hulk因為工作證既問題黎唔到英超
踢咗咁耐支超又無國家隊踢
應該拎唔到Visa
自己買嘅人 (德國雙子) - 點唔啱踢都出,唔係好無面
自己提拔嘅人 (嬌魔 tammy) - 點未夠班都出,唔係好無面
自己諗嘅戰術 (雙閘9981) - 點無用都照用,唔係好無面
陰影合同咪得
再唔係幫手賣廣告
大把方法走盞

撚狗勁到有私煙摭醜
白人前鋒墳墓
駁唔到
點會打唔到,佐狗上季尾明顯打得前左好多,只係林狗仲係覺得佢唔夠侵略性
而且都唔見得嬌狗有幾8號位
上年正選都係做佐狗個逗後位,上場打愛狗就鳩下鳩下唔知做過乜
琴晚的確係咁
屌你老母成堆人塞喺條邊線到懶係小組咁
最後搞唔掂回後>比返havertz>甩波>loop
撚蛇:點解有支點有主角有拉邊都攻唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞