[掃馬暴龍] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
之後五場聯賽:
西咸(h)
阿狗(a)
維拉(h)
鏝(h)
李城(a)

繼續失分
如果教練唔係撚狗應該第二日就炒咗
襯未有人搶,庭鏗/普捷天奴
出2隻廢人打前都唔出豬腦

而家就係格硬要出呢2件廢人搞到斷晒欖

仲要死攬出呢d 鳩陣,我驚變阿森納咁10 場0入球,之後kai 狗own goal 入自己龍
嬲到訓唔到,明明6點就要起身
我想講德甲數據j嚟都浪費精液姐
今日都係靠豬蛇先入到波 冇豬蛇我都好懷疑有冇機會入到波
唔好逼死迷撚啦
我覺得kai個基本功同視野係有係度嘅 但唐狗我到宜家都唔明j乜 停傳帶射 冇樣得 最叻救空門 幫人
之後咁既賽程 贏唔贏到一場
提早退出前四行列
大袋出到已經好大作用
依家已經退出左
人哋肥普幾季冇得買人都咁勁喎,
撚伯搵乜撚同人比
咁佢傳控正常發揮係可以接受

但而家場場都好似發緊夢做咩都冇準備咁

唔知佢係到做緊咩,覺得好似有時驚做錯所以保守d 橫傳回傳

但有時應該傳又會上腦自己格硬射比人打反擊

同埋佢身體對抗性太差,下下都唔得位放軟個人任人搶佢波咁

mm 講身體質素可能仲差過佢,但踢落身位同護波都好佢好多

佢學下哥利斯卡操大隻d /練下得位先擺佢出場啦
進攻永遠都係2閘斬 仲有冇其他招數?
今季好睇在啲下游球隊都識進步,西布朗富咸呢啲愈踢愈好,你老味撚狗就愈踢愈柒

我哋啲圈圈咁大粒
人地2球都靚波 抵贏
係靚,但兩球防守都可以硬淨啲,不過甲級戰犯都係冚家剷撚狗
屌完隊波 其實球證都要屌
明明龍門球 又判錯

Lampard: “Performances are what give you results and we were playing very well recently, we had a long unbeaten run. Maybe the lads think they are playing well and when you start to think that, these things can happen.” #CFC
Lampard:

“The lads need to think about this game, think about Everton and learn from it. This is the Premier League, it’s a tough league and you have to recover quickly. We have a game on Monday that we must work hard towards now.” #CFC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞