[掃馬暴龍] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
一下比人秒左
Gallagher先係撚狗2世
下體兄弟 16強我地咪要報恩囉
FPL 仲要week 1已經cap雲拿 諗起自己堅持到衣加都好on9
Kai今場表現德甲都搞唔撚掂
係咪玩嘢呀 仆街仔
下場有冇機會見到左美隊右師爺咁夢幻嘅組合
德甲頂級中堅 - 丹麥女孩
下場會唔會變返4231
有冇Ching覺得成場Kai啲位都企得唔好
肺炎好番好似變左第二個人
好多時兩個中堅同簡迪比對面逼哂
明明雙中場可以回後幫波
但係好多時影到Kai回啲唔回啲
企後左但係仲拍住對面企
Mount今場影都冇 甚少回後幫波
搞到下下都傳邊 冇哂中路推進
一傳邊又去左資源錯配既翼到 最後又係回傳中堅做過
反差最明顯係asus 入黎之後
多左回後幫波 即刻推得快左
不過都係比哂左邊華拿哂料

除左中場中幫波
入攝啲位都奇怪
好多時傳中 佢都跟埋前鋒條線入
理論上係冇乜問題嘅
但係佢又唔係去哂
導致佢球球都係跟喺人哋後衛後面
但係明明同佢對邊嘅mount就喺禁區頂等
搞到左邊出波呢 前鋒條線執唔到 彈返出去呢右邊就禁區頂冇人執second波 跟住就漏到去James嗰度
所以今場James就係咁喺後面有波執遠射
但係明明成個體系中場中入攝就係咁用嘅
佢偏偏就同其他隊友格格不入

利伸CD ROM左好耐 今日有感而發想同咁多位師兄討論下 希望講錯唔好介意
車仔打442啦
推夏維斯做前鋒

華拿 夏維斯
佩利錫 簡迪 華石 椰子
應該到三中堅風火輪
可以預期首席射手係抖陰大戰羅湖
施華後生10年可以試下
根本成隊都差,戰術有問題
連續兩場換走kai之後都惡唔出樣
今日見佢喺禁區頂想過人都控甩腳 冇咩信心佢打到CF
咁曼治呢
干蛇堆垃圾到宜家都未清完呀
Kai hattrick個場仲打哂j
點知越踢越差
打442就跟足法國腸咁出豬sir啦
見到有時斬入去有second ball 執,禁區頂冇人,kai 狗就企到好貼對面中堅,唔知佢係到做緊咩鳩

好心企後小小,起碼多個威脅位,成班人迫埋一齊,就算倒三角/second ball 可以即射都執唔到
干爹才是真命天子
中堅除左vvd Ruben Dias 都冇乜邊件唔水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞