[掃馬暴龍] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
最大嗰兩個應該就係蘇馬頂完同豬蛇反應唔切嗰兩下
又賴球員請你返嚟做乜鳩啊撚狗
果然運氣都係比賽一部分
想話球員輕敵 過份自信?
同有form sir有咩分別,又賴球員
第一球雲拿都越位在先 打和啦
係呀 只係想講佢有得救但唐狗就水撚硬
但佢越踢越頭dupdup,成個女人達咁
仲以為德國孖寶黎左有好多配合睇
點知都係重返上年9981斬
咁買黎做乜
幾場夾埋先睇到一兩球禁區頂外組織

林伯今年不停幫球員淡化優點放大弱點
雲拿有速度但比唔到/唔比波佢追 冇盤扭但要人打逆足
Kai腳法細致 final third直線都有質素 但要佢參與更多回後組織 就暴露咗佢身型單薄 推進有心冇力既缺點 亦少有機會係禁區頂持球進攻
華碩護波推進一流但埋門唔合格 偏偏佢少左參與組織 更多插入分波同遠射

作為球迷我都想啲球員十項全能咩都識 但咁樣玩法 交唔到成績 球迷又屌鬼 為乜
雖然我咁樣尻up 幫球員定型唔一定準 但至少今季呢啲問題重複又重複咁發生
又賴皮 Twitter班白卡屌到佢仆街
佢係停傳帶射冇樣合格 唔止冇樣精 邊有面抬頭丫
曇花一現 一屌球員士氣又差
明明前排士氣爆登
今季無前四建議全體唔放假進行拜仁式軍訓
全部人練返好啲對抗性同埋基本功先
你當玩三國志狂按「訓練」就會變勁咩
軍訓換來正選傷曬
無限放大球員弱點
林狗game/man management都好差

有樣值得一提
只要唔用正選班人,進攻板斧多啲變化
中場造波/插half space 多好多野睇
你忍到啲球員波都控唔到其實可以照keep
又唔見拜仁正選傷哂
平時講佢地軍訓係潤人地訓練密同chur
你估真係個個section都做到狗咁咩
睇過佢地訓練片就知只不過係普通其他項運動員既off season training 有fitness drills powerlifting drills technical drills
有足夠休息既話其實冇咩問題
唔好印象流啦
唔敢依家係唔係後備生過正選
但有巴仔係到個陣後備上場係好有活力
爛泥扶唔上柄
中廢炎死la仆街撚狗
又可以回帶

又儲換人名額做乜鳩
迷撚開工囉
而家炒人仲黎得切
早晨,林狗死左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞