hk_assignment_exam黑店

521 回覆
75 Like 1380 Dislike
咪係 人哋weekend$2900半島食靚tea
樓主用下晝時間開尻post
2900都肯俾
請槍仲理直氣壯
一邊反極權既唔公平 一邊自己用唔公平既方法讀大學
你收皮啦 屌你老母
$2900考個試 錢好易賺?
人地用自己本事呃你 點會仲廢過你 你啲咁嘅垃圾去食屎啦 on9仔
比完2900,最後都係要自己做
依個學期根本係on9到極點,唔好同我講咩功課自己做考試自己考,你唔請槍gpa就係低過一堆請槍嘅人。入正題

樓主個開頭又係好撚on9 乜撚野叫唔請槍就低過請槍既人
你老尾真係廢物尼 我識既人 個個都努力讀書 個個sem都夠過3啦 人地都冇槍都做到啦 乜撚野一定要請槍 做好自己咪得囉 一定要同人比?見到呢d廢物請槍狗真係燥底 仆你個街仲要比人呃仲撚嬲 點解禁撚柒蠢既人 都可以讀asso

你老尾唔夠時間做功課咪唔好番工拎時間做囉 吊你老母
都幾同情樓主,其實我覺得同個d 詐騙程式冇咩分別,一收到錢就唔鳩理你,只不過因為今次個context 係cheating,在情在理你都係輸蝕,個道德高地唔係你個邊。btw,要cheat 緊係揾你朋友幫你cheat 啦。
sor 原來係hkcc
三句唔埋就話呃錢
比我都交hea貨啦
Btw支持樓主報警
你會唔會同情一個買毒品比個毒梟呃咗既道友
收皮啦屌你老母讀asso都唔識悔改仲要請槍
唔呃你呃邊個啊戇鳩仔
仲好意思話呃錢嗰個仲廢
呢個社會要多啲你呢類廢人先運作到
支持你報警
讀hkcc都要請槍
我2500 幫你retake
tg Hugo1997
佢send左啲咩答案比你
好奇問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞