hk_assignment_exam黑店

521 回覆
75 Like 1380 Dislike
請槍仲要比人呃 我係你就呢返入老母個閪算
$2900?原來咁好賺學生哥做pt都要好多個鐘先賺到喎,拎啲時間溫下書點都唔會fail掛
柒撚到 你買野都識睇下間鋪好唔好合譽先買啦
間鋪乜野內容都無 係是旦搵番代做功課既tag
大把人有好評果d 雖然有機會係作
支持店主開樓豬number俾hkcc
咁又唔好咁講 私補一兩日就搵返
又唔好咁講
呃下人就有
柒到唔敢睇 支持樓主報警攬炒 佢坐監你無書讀
你係抵死,一開頭就瀨個環境令你讀吾到書,但其實正正比左機會你自學。

有$2900 不如留做其他野,有咁多時間返工點解吾用嚟讀書慳返$2900

雖然我身邊都有好多人出cheat 找人代做,你吾出cheat感覺好似好蝕,所以你又吾係錯唒

不過呢間舖頭真係黑店
🤮
識請槍咁威威
要快啲自爆等大家知道你既大名
唔想讀就唔好讀啦 又要讀又要買功課
BTW 乜依家入學唔洗簽academic integrity個啲咩? 點解可以咁多人買賣assignment?
自己exam就係低分過請槍?

第一咁係你廢姐
人哋槍手唔撚洗讀書就識做你份卷架?
理論上你啱啱讀 記憶仲好過畢咗業嗰啲喎

第二讀書考高gpa有咩用?
當中學要考全班第一?
定你仲覺得出面請人會睇你gpa?

咁都可以諗到個藉口比自己請槍
不如用呢啲時間溫書啦
咩course?
搵人代做咁撚垃圾嘅人抵比人呃
Ing
計數還好 寫文不了
一件垃圾俾另一件垃圾呃
恥笑完咪算 做咩要幫你廣傳?
抵啦仆街

想同個槍手講:多謝你你係業界良心 專治請槍狗 世界需要多啲你咁嘅槍手請繼續努力
槍手係咪好撚憎人請槍 所以跣鳩你哋請槍班人
無知一問OU係咩? 有冇都大知名咁響
academic dishonesty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞