hk_assignment_exam黑店

521 回覆
75 Like 1380 Dislike
依個學期根本係on9到極點,唔好同我講咩功課自己做考試自己考,你唔請槍gpa就係低過一堆請槍嘅人。入正題
依間黑店,
ig名 : hk_assignment_exam
fb名 : hk_assignment_exam
carousell : assignment_connect_hk
payme 名 :danielcheung531
網址 : hkassignmentexam.hk
電話 : 53071468
俾完錢之後唔會理你,幾個鐘先覆一句
之後求其交兩張上網搵嘅圖就話當完成左交易。
千奇唔好上當,有心呃你錢,呃完仲可以理直氣壯。
最後成份自己睇NOTES做,用都冇用過佢嘅野。
請廣傳。

抵死啦垃圾請槍
請槍已經垃圾
連請槍都俾人呃就仲垃圾
$2900🚬🚬🚬
功課自己做考試自己考,你唔請槍gpa就係低過一堆請槍嘅人
唔緊要,你地可以隨便屌我,我係讀書廢我認,只係呃錢個個仲廢,反正都預左攞唔返D錢,咁就PO出黎防止有人幫襯佢
功課自己做考試自己考,你唔請槍gpa就係低過一堆請槍嘅人

依個唔係藉口
你影衰哂hkcc所有學生
你影衰哂真心努力讀書嘅人
點都你廢啲啦垃圾asso仔 連請槍都比人呃

有冇人係HKCC到執到個airpod
https://lih.kg/1591822
你唔請槍gpa就係低過一堆請槍嘅人。

唔請槍都可以高過請槍咖喎
能力問題
你睇下你 請咗咪又係碌柒
我識條友
屌個槍手都係同你一樣讀hkcc咋
仆街佢gpa唔過3
你請我仲好
請槍點會高gpa,咁都有得賴,槍手又唔係跟grade收錢,點會認真做
你都係Quit u 啦
Quit左佢 大把捷徑行啦
慳學費又唔使俾人呃 使乜浪費時間讀學店
我讀緊OU 都做緊槍手幫人寫essay
求其係search 幾篇文, 隊晒落去就交貨
呢個sem都賺左幾萬
原來係後門狗 讀asso仲要請槍
你無料入大學架啦收皮把啦
不過依啲黑店真係仆街
樓主你下次搵肯尼亞啲人 請槍把啦
佢地英文好 啲後生當係職業咁做
幫美國大學生請槍寫文
已經返緊工,見ONLINE咪讀埋佢,所以我認我唔想讀,亦都認自己讀書廢。
We was busy ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞