hk_assignment_exam黑店

521 回覆
75 Like 1380 Dislike
小學生開ig shop創業
見到你啲whatsapp都覺煩,閪客一個,幾分鐘唔覆就係度催催催,驚咪自己做lor,Hkcc都請槍手笑死唔笑死
2900得5題仲唔要唔保A
原來請槍咁貴
我比較想睇下個槍手做成點
Fiverr
你應該買chegg/course hero, 一個月兩百幾,仲要100%唔會俾人呃
真心講句,你都係識多d人啦,再唔係就用2900買source
班槍手好勁 24個鐘出到一篇PhD文 仲要齊ref

最重要係只係要6k

邊撚個話香港學術廢我打撚死佢
下次唔好請槍啦
Understood?
We was busying.....
講真外國大把真係質素好,課外國都咪撚課ig shop
呢個年代搵一個好槍手真係好難
qua咩lify,聽過有個hall撚有開呢d ac接單,接到咪搵吓有冇人得閒做,冇咪自己做
睇完發覺好少人講呢樣野

樓主有少少自己攞嚟,貨都未收就已經屌對家
樓主其實一開始已經無乜禮貌係咁催人覆

你一開始好聲好氣可能乜事都無,但見到你咁拿煩,我係個槍手我都玩鳩你,還定以後都唔會想再接你單
根本係比錢人揸實自己春袋
樓主上水未?
定係仲嬲緊
槍手最唔驚就係買家話報警
買家報警就係玩鳩自己,一定被踢出校
其實呢,係有busying 呢個字嘅 係佢用得柒姐

google例句:Dean spent the afternoon busying himself with the chores of Bird Song
係 我有特登search
但好少人咁用囉
通常係busy doing something 咁樣
佢個I was busying用得咁肉酸 唔笑下佢點得
我都想知 點解咁貴
chegg d印度佬鳩做 抄人地答案 仲要抄個錯既答案 用自己字跡寫一次
見佢趕住要
坐地起價
係嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞