hk_assignment_exam黑店

521 回覆
75 Like 1380 Dislike
首先請槍抵撚死
連人哋個槍手係咩人,出貓程序係咩都唔知就俾錢,咁豪爽得唔得㗎
見你咁慘就教你方法啦,我由細到大都係用呢招作弊,暫時仲未俾人捉過,仲要任何形式嘅考試(Zoom, written, practical) 效果都唔錯

唔好話比其他人知
Sorry我覺得你廢過呃你錢果條友10000倍
人哋都叫做有諗頭呃錢。你連尊嚴同能力都冇,重要比人呃
又On9 又廢。不如慳番啲錢drop out 去學定啲唔駛用腦諗嘢嘅一技之長去投身社會好過啦
認真 好奇想問好耐 佢地點樣qualify個條友做唔做到槍手?
你寫嘢俾佢地睇,佢地睇完覺得寫得唔錯就請咁樣啊?
樓主,雖然你好傻,但po出黎係岩的,等少d人中伏
好奇一問,係請hkcc邊一科
有班冇錢請槍既窮撚發窮惡屌人
Where find
呢個post好似係個冇腦考試嘅傻撚開嚟屌人,然後俾人恥笑你係咪搞錯咗先後順序
請槍就高grade?
又唔見你會高grade
睇黎同眾籌一樣,做槍手話唔埋能有第二人生
吊 最好笑係唔似第一次請槍喎樓主 你第一幅圖最下面話請過槍 但最後拎F ? 如果係既 見過鬼仲唔怕黑? 仲要比人呃 就抵撚死啦 廢物
樓主post嘅第4張第1句
仲要busying
忙緊
如果俾人呃咗錢有冇得退錢
搵人請槍都唔好講出嚟啦
雖然坤鳩你錢係錯
讀書就自己嘅,俾你First Hon 又點
你冇咗嗰個讀書經歷就係冇咗經歷
雖然請槍係唔啱,但係好同情樓主 間黑店好仆街,咁樣呃人錢仲要跣人一鑊

講咗應該會俾人圍屌但係認真,我覺得請槍無咩咁大不了樓上班人反應咁大,明買明賣,走投無路嘅時候用錢解決到嘅問題咪用錢解決,當然亦都要冒俾人呃嘅風險

利申:u grad無請過槍,但係見過好多大陸同學請槍考試做功課
我仲特登諗係咪我英文廢 唔知有busying
特登Google 下有冇人咁寫
點撚知根本冇人會咁用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞