hk_assignment_exam黑店

521 回覆
75 Like 1380 Dislike
搞撚到我都想做槍手
抵啦asshole仔
asso都要請槍 不如死撚咗佢啦 反正你都無心讀㗎啦
講撚到個個高gpa都請槍咁 又唔諗吓人地讀書嗰陣你做緊啲咩
想賴武肺?武肺你應該多咗時間溫書先係喎
依間好似見過喇喎 又有人中伏
係喎
打錯咗添
其實根本呢啲局就食鳩硬你
就算係交垃圾比你又點先
始終就係交咗 報狗都唔撚柒理你

好啦到時如果真係爛咗grade
佢係都唔退返錢比你 你都吹佢唔漲
因為到時你就算報狗
佢威脅你提供學生資料比學校
你都唔敢為幾千銀同佢攬炒幾皮野既學位
或者佢用周轉不靈 要你去小額到慢慢追
最後雖然錢就拎返 但都鋤佢唔入
仲哂曬啲堂費 時間 科都爛鳩埋grade仲要retake

所以佢地根本由收到錢嗰下已經冇得輸
1點夠鐘 12點56分先交貨 擺明玩野
https://hkassignmentexam.hk/about/
Team Members 真定假?linkedin 搵唔到 CHRISTY WONG
SENIOR PRODUCT MANAGER IN THE ECONOMIST
ig shop
樓主你咁撚廢
低gpa係應份嘅
唔好講到自己值得高gpa咁
hi波台狗
Remember to also , sooo chinglish
認真諗吓適唔適合繼續讀落去
比你而家過咗關,咁到出嚟做嘢做到一pat屎,到時日日帶老母返工都唔掂呀
咁就2900
我都想賺下。。。
祝你不得好死 垃撚圾
同支那人冇分別
樓主態度都閪到仆街啦
自己咁上心功課就自己做返啦柒頭
做緊啦on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞