hk_assignment_exam黑店

521 回覆
75 Like 1380 Dislike
弱智大學生抵你俾人呃
樓主見到呢句都唔知有伏果下先勁
唔係we was busying咩一句得3隻字 得個we係用岩
笑撚到仆街 
令我諗起中大果個,唔小心俾人開名放上網果個
點解請槍考試仲可以咁理直氣壯咁要Justice嘅樓主憑自己實力去考味唔會出事囉.今次當用二千八蚊買句成語啦"陪了夫人又折兵".下次唔好咁傻豬再請槍喇!
By the way希望樓主係假膠
建議樓主都係唔好報警啦,到時啲死差佬見到你個case,笑鳩你話佢地讀毅進嗰陣都識自己做功課

Btw 讀到asso都唔識自己做功課咪讀啦
識人hku 差唔多科科都有請槍
燥狂弱智asso仔,人地覆慢你兩句又呃又盛。我係間舖都唔撚忍你個on9仔啦
好心自己功課自己做啦
平心而論 見過同一科目
有啲asso既課程探討深入程度比3大更高
完全漠視學生能力
雖然完全唔支持
但有時我覺得佢地請槍都係無可厚非

拿利申先 master grad, 從來冇出過貓or請槍
都冇開呢啲ig shop接生意
樓主咁樣同叫人send student id去學校爆料無分別
下次有機會再讀u就努力d啦
邊度黑? 呃請槍狗錢好撚有良心喎
仲好賺過ptgf
好好笑樓主不如退學算啦。

出貓都出錯,書又讀唔成。
都大
肯搞既 質素又有保證
高峰期真係一星期一兩萬都得
不過有冇咁既時間讀又另一會事
仲搵藉口說服自己冇咁廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞