[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
唔係同佢調轉就得咩
人地pow高就用tec打
相反就用pow打
但黑起上來可以連續輸pow球
因為要擋到一下先可以拿返進攻權
我而家都係望cpu 打tec球比我d囡守到先追返分咁
集中一個磨佢體, 同埋換人出嚟打
換走果個可以回到少少體
去到後期你可以整隻好坦既receiver 坦tec/pow既

坦帶+30% 隊友分 +15%receive 接球減對面tec /bromide卡帶減對面power

然後你隻carry 帶-90%~100體 之後卡片全帶+pow/tec 夠做
你用tec打有無轉佯攻?
三周年A技減體力,應援卡要用+tec
如果有課金就用埋戰術pp同卡
以前勝率要高就一定要咁打
依家玩咗四年仲要有WG卡
兩張G卡加+張WG上,pp3體
pow打返pow SSS all skip零fail
lina件新衫幾正咁

今次開左好多角,不過可惜件衫麻麻地
好似有三件定四件係重覆
其實想要紅葉但唔中都冇計
3萬石+80張劵 +7日FREE PULL 我抽得3件
已轉
課埋dmm了
新女上埋島
合作又冇
Tina插隊又得
七海生日前上島都唔比
原本仲plan定st課金等生日

st每星期買auto掛响度算啦
主輔不了
不穩定性大到
應該係唔想一出就生日裝
原來海外版show咗Tina第二件衫咩樣
咪早兩日更新,呢件衫係幾正

但dmm呢幾日不停出d角色周年又好吸引
件衫幾正, 不過係Tina
可能Tina賣得差, DMM版出新角都唔出Tina第二件
感覺同Helena 好似
等抽Nanami生日好過
格版tina都唔算人氣(以前打doau果陣有個網友話tina個咀最適合口爆)

5代之後成班女一熟左tina就好似大媽咁
加埋排球出d新女都靚,係唔知5代個翻版雷姆點解唔出
tina同Helena依類日本仔麻麻地
之前投票Helena都差啲入唔到圍
https://www.gamecity.com.tw/doax3/vote_result.html

Nico真係唔知點解無份
可能係因為個model要重新整, 咁不如整新角色算
tecmo下下金髮都係大媽定位
隔離隻rachel又係咁
因為嗰陣佢哋仲諗住會整好DOA6呢隻格鬥驚
賣女就應該做好賣女既本份
你齊裝齊卡嘅用かすみ做副手差唔多99%勝率,力技雙接。玩得主輔嘅老屎忽起碼都三四張攻擊卡,主輔雙攻任轉,升爆兩張wg俾主手用剄到仆街
Tina doa6 嗰樣後生咁多
去到排球成個大媽咁揾鬼課咩
新金女Amy一出即刻第一高下立見
我都引唔住即刻課嚟抽

其實都差唔多
主輔睇太多野了
又歪球又睇接球手同攻擊手
分數唔穩定
副手打左唔食倍率
主手接左球冇攻到或者冇用啱tecpow又會有體力問題
能力值會低左分又會低左

雙攻求其一個打都打得穿
體力唔會點扣
keep住一直高分
btw都升到咁點解唔玩雙攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞