[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
叫做拿拿林上B級拿埋misaki SSR就可以係DMM養生
冇囡冇石冇得點強化完全冇得推前
dmm一開dl版就error
明明琴日都冇事
咩error?
未知,因為我隻驚出日文亂碼,返屋企要跟跟
今朝諗住開定兩隻然後remote,點知dmm一開dl版就彈error.

其實而家dmm點開先正確
我係冇入vpn 開dmm,之後入左dmm 開驚果刻先vpn,之前都用呢個方法入今日就入唔到
開頭以為關mod事
尾後發覺應該係我開住steam version佢比佢check到以為著左隻驚

但裝左日文language pack入dmm都係會出?????亂碼
佢係個dmm player開個launcher出嚟, 再開隻game
除非部機轉做日文, 唔係都會出亂碼

佢平時crash咗熄唔晒, 個後台仲有個exe run緊都係開唔到game
有冇用過佢web版,我edge開慢到好似得10fps咁
用開steam D mod係DMM用唔到
送果90抽一件ssr都唔中,唔用課金step真係想中件ssr都難
等佢啲ssr券
90抽唔中係正常
所以一諗起其實好多3%驚我都抽到仆街就知道呢邊抽蛋都死左9成

合作都係舊衫重用
合作爆死
抽白馬又死
夜晚手痕十張單抽居然有驚喜
即刻冷手打個熱飛機
今次有加乘係咪盡打拿足20個盤之後入EX???
無課既都係打到幾多就幾多
有抽到風潮記得拎去島主房工作20小時賺3支水
D懷舊SSR卷碎過左期會點處理????
洗唔洗過期前換左佢
可以1:1換做普通SSR卷碎
十單
上到SS+就打唔贏
個個都成萬POW自己D囡頂唔蒲
諗住高TEC可以偷下雞點知就比人炒蛋
咁計好似伏D...
計埋聽日都係得7碎
岩岩踩左格仔多左張懷舊ssr卷碎夠換張ssr
一開係helena,點知呢件野咁熟口熟面,咁似我dmm服果件原生ssr,望多兩眼發覺係屌一開始佢紫色果件變白色,光榮咁仆街
最伏果件
開件原生異色嬲撚到仆街
轉左dmm player 佢搵唔到隻game
一定要重裝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞