[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
你2件滿覺ssr?
點樣咁高分
一件滿覺,一件2覺,一件無覺,21件滿覺
SR用SSR+應援卡
30%UP成258%加成,一般關都有86%加成
一邊睇片一邊刷,刷刷吓都成億
你Sr刷到咩級?我可能無專升1-2隻角色,太低角色lv
sr的話刷SS級都唔係好高成功率
平時多數普通ssr刷SS+

Btw 啲人刷分快到不得了 尋晚睇明明仲係4千幾位 今日已經5千幾
我都刷咗兩億四,一埸SS+成十二萬分,加成咁高好易做到,30%up十六萬一埸
你2件滿覺ssr?
點樣咁高分
一件滿覺,一件2覺,一件無覺,21件SR滿覺
SR用SSR+應援卡
30%UP成258%加成,一般關都有86%加成
一邊睇片一邊刷,刷刷吓都成億
唔怪得
我無咁多石覺醒 加乘少好多
啲覺醒石都係課返嚟
之前兩萬有償鑽戇鳩唔記得課,
搞到全部課哂生日pack得萬五有償鑽,
抽咗五packななみ,課多咗成k
I know that feel bro
之前Patty同Tamaki都補低
好肉赤
癡線今次啲人咁刷得,上次兩億八20名
今次可能兩億八先啱啱好100名
做鹹魚刷千零萬分 拎到ssr飾物算
我都係順便練つくし先刷,上次就練たまき
今次刷刷吓つくし升到71lv

Nanami真係好正
睇黎你真係刷咗好多
我隻Tsukushi先仲係4X LV
無SSR, 都無咁多件SR
btw 我係刷SS+ 1戰目
話說ななみ係咪好鐘意みさき,
講野同啲語氣都同みさき一模一樣
不過ななみ嗰樣都有一半似みさき
公佈Nanami果下已經覺得係Misaki 2.0
ななみ官方新親生女,第一年生日就出勁裝頭飾又係E技
話說暗榮仲幫佢開埋ig,史上第一個
https://www.instagram.com/nanami_photo_vv/
cls 6000名要二千萬分追極都追唔到
屌早知早啲打
一早都話今次要刷高啲,啲分升得勁快
最後沖刺中
6000左右啲排名一唔刷跌得超快
今次應該無希望
真係要沖,みさき耳環等咗三年先出,仲要18PP
今次拎唔到唔知要幾時先有,買都買唔到
尋晚一睇跌到6300 最後個幾鐘係咁刷
最後上到4400
STEAM都要二千幾萬分先TOP5000 係咪痴撚線架
同DMM差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞