[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
唔止,兩個生日pool關剩係得戒指,戒指CG同無償5000鑽無埋
轉撚咗作田泰紀即刻閪咗
唔係一直都係作田泰紀咩?
我以為佢淨係升咗job title

不過佢地真係好等錢洗
一次過2個有償pool, 之後又有ロベリア生日pool
依加越來越呃錢
成出埋啲抽3次先3.3%
又有償石先keep個機率
但啲更新hea到不堪
依加偶爾生日衫先可能課1pack
作田泰紀就係咁閪
今次生日得戒指,抽咗就係中伏
世界級

貧乳池
連普通衫都有3 steps 3.3%

10抽收工
多謝大家
みさき生日pool咁大件事無人講
今次件活動衫幾正
慢咗
10抽
單純個人迷信分享
我抽之前會用單抽券抽常駐40-50抽
都無出過SSR先去抽生日
用呢個方法都叫成功試過3次定4次10抽中生日
等到ルナ生日試下先
哩隻驚課金既?
另外想問想玩既話scarlet同fortune買邊隻玩?
依度講依隻係DOAXVV 電腦課金game
PS4/switch就DOAX3 (都可以課)

scarlet新啲, 多2個角色
但係如果你係PS4, 好似Fortune無比Sony censor過, 好過Scarlet
之後用DLC可以補埋Scarlet果2個新角
好似係
https://www.gamecity.com.tw/doax3/scarlet/top.html
咁緊係買fortune
見佢scarlet做5折fortune原價就覺怪
好彩上黎問

又翻炒
紫衫但係玩排名活動
想問下呢個活動點玩新人睇唔明
啲獎勵
衫又唔吸引
拎完石就算
送禮物果度送飛就可以開始
越高APL就越易嬴, 有活動衫有bonus
最近啲新角好似出得密咗
角色設定好似同tamaki差唔多咁
https://twitter.com/doax_vv_staff/status/1415209738875269123
新角係咁樣的
早咗一個月, 前2年都係4,8,12月出
玩左STEAM版幾星期 犯左新手常犯錯誤 用左一開始粒覺醒石升一開始送個件普通裝 好後悔
而家活動換心之鑰 重唔重要 我未用到 係咪要儲定
抽到相同既裝係咪唔洗猶豫即刻食 留黎都冇用
如果力量角色抽到體力屬性既衫應唔應該升
謝解答
今次登島衫又變返跟角色主屬性
果然ななみ係特別啲
心之鑰 - 無乜用 當你要既時侯你就有大把了
抽到相同既裝係咪唔洗猶豫即刻食 - 係 (除左APL SR 果幾件唔好)
如果力量角色抽到體力屬性既衫應唔應該升 - 升90 for rockclimbing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞