[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
今次件衫真係好撚正,正過哂咩聯動
隻驚keep住送十連???
自己都係早幾日先見原來日日都free 10
但除咗啲紋
同r衫咪差唔多樣
唔止啲紋咁簡單,嗰牛耳牛尾加埋手套淫度100%上升,R衫完全無得比
屌好on9,唔怪之得點解商店搵極都都搵唔到item換
碌個menu原來唔係連住落
活動著左件加成都係一場S掉22,咁咪要打好耐
有無覺醒件SR? 覺完會多過未覺
頂帽得上場兩條女有,但掉落粒水晶強化上期件衫,果d衫就冇
其實活動換咩先好,而家一堆突前半件衫d 水晶,係咪翻啅前半件衫
通常換完篇章硬幣+要上場囡囡既SR飾物之後就睇自己需要
SR衫可以滿覺就盡量滿拎PP
因為前半冇換,所以要換返銀杯先得,
水晶夠突爆兩件,同埋pp一開左就全部囡都用得?
PP全部分開計唔通用
唔可以全部覺滿就睇下邊個囡囡啱用(POW / TEC)先換嚟覺
亦可以只覺醒自己心儀既囡囡 都係睇自己想點玩
係咪爆出來就只有P技?
即係如果活動件衫係kasumi件sr爆出來就係kasumi先裝到力量+%PP?
無錯 所以揀返D啱屬性既拎個PP會比較好
等完咗依家個event之後試下先
又環保衫
佢地條team廢到出2-3件event新衫就要抖下
近排唔止2-3件啦,連續出咗4件新先舊衫,中間聯動兩次,出套舊嘅儲吓石都好

每次出活動洗唔洗抽活動衫
定係慳返D石3.3再抽

係抽蛋page睇唔到件衫驚伏
唔係要衝排行榜既活動多數都係睇自己鍾唔鍾意件衫

能力同硬照係佢個抽卡公告入面有得睇
開埋DMM account,法國冇左steam版開頭送SSR打E rank都輸波
masaki得R衫又冇料升又成日ran到佢進攻防守
呢啲養生game 擺擺下自然多ssr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞