[PC DMM] DOA 咸濕排球 DEAD OR ALIVE Xtreme Venus Vacation (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
想問下想要指定女除左課生日抽卡之外就冇辦法
課到補底換
仲有用幣換角色, 不過夠幣換之前應該已經抽到
CLS 爬完山每人多件24 15 POW 打SS+都可以auto 碌過
仲要S grade
三張5lv攻擊E應援+三個13pp stm+生日衫
直頭all skip SSS+ 都平均5萬分。
刷rank就刷SS+,今次啲人如果有3件滿破SSR加埋18件SR,270%加乘,打一局十幾二十萬分,不過正常就唔會抽滿
開始識玩先知個坑好撚深
爆左件衫強化完件野裝返落去會冇左件衫個10%, 實際只多14%但係11PP, 早知升SR個件14% 8PP
即係又要搵另一件POW黎升爆拎技能
咁要睇吓你係要強度定係要嗰look,要強度嘅就剩係抽啲勁嘅刷分衫,跟住儲鑽全部抽勁卡。要嗰look嘅就可以咩都唔洗理,見到鐘意要嘅衫就all in
呢隻game玩強度真係不了
抽下靚衫影下相就算

想問下都係加5
SR同SSR有無唔咩同
點解你除到眼鏡,裝mod?
除左眼鏡好撚靚,唔敢玩mod
有無多啲無眼鏡嘅相?

求其SCREEN CAP咗 2張
今個event其實玩乜
冇bonus 得2千幾幣都唔知換咩好
玩搽油
邊款油好
分兩 parts

第一 part 係個人喜好嚟
紅色果支係加乳搖/屁股搖
粉紅果支係加波/屁股掂到手/地板果時嘅變形幅度
藍/粉藍係上面依2種嘅相反
整好之後記得鎖起佢, 因為你要刷第二 part

第二 part 係加 stat
今次搽波果支油(唔理咩色油)加 stm, 搽屁股果支油加 tec
著住活動飾物搽波油就一定出SSR stm
著住活動SSR衫搽屁股油就出SR/SSR tec, 覺滿就必出SSR tec
唔鍾意啲效果嘅話, 可以用白色果支洗走佢
(白色果支會洗走埋乳搖效果, 鎖咗就唔會洗走)
咁之前跳格仔活動, 搽左抽裝左5%STM x 3係咪冇乜用
冇活動SSR係咪都係得R多
對波2樣都+3好似唔太大分別
同問
一樣既話整軟對波就收工
呢張圖都幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞