[懶人包後更新啦] 絲打喺邊度買bra? (17)

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
narue係咪淨係可以去樂天?
定係可以上佢個日本官網買
普通街坊改衫鋪都ok
或者IG有個改帶絲
雖然對上嗰頁都講過次

Bodi Bra 今個月做緊回收,去到3月31號
如果係啲bra 仲係新淨可以著嘅(冇起毛球冇勾絲冇污漬仲有彈性)
可以比香港嘅難民聯會,佢地收任何size 嘅bra
https://www.facebook.com/refugeeunion/
或者寄去外國比uplift bra
https://www.upliftbras.org/drop_off_bras.html
呢隻杯超深
我有買,幾好
舒唔舒服? 有興但唔知係邊到買
想問下你係樂天定官網定其他地方買?
個花花有啲長輩圖feel
笑左
比起佢今年年頭出個套好好多架啦
不過我等緊佢8月個套
我本身買narue65G都無問題 但係呢排買咗兩個65H 尖到pk想問洗幾次係咪會變圓 無咁突?
同埋今次買呢兩個 覺得雞心位好壓
好似好易離罩咁
但係我65G的確會吱肉
如果G cup或以上 risa magli會好啲 無咁尖?
narue ghi cup 有分尖圓杯兩種 可以上淘寶睇款
洗完都係圓少少少少咁 都係偏突嫁啦
可能你數據上係65g 但你上胸有肉所以會吱肉 因為佢深杯款杯口倒及 唔知係咪全部都係
risa magli都係圓杯多 應該唔會尖 有唔少低雞心款
我覺得買bra都係要交學費 試多幾個牌子幾個款先知咩野岩自己
阿習近平反六四 人地又係彈出黎講淘寶
你唔衝出黎鬧人lin跌落西?冇啲家教
其實我哋不嬲有叫人去淘寶睇完杯款上返官網訂
咁點解我分享福袋都有分尖/圓杯你班友就一面倒負皮?
公平咩?我只不過分享埋價錢比佢參考係咪真係買貴咗咋喎
而家似你衝出嚟無家教多啲喎絲打
呢到唔少絲打都會去淘寶睇款然後去第二到度訂
我諗習絲講既只係針到喺淘寶到買既人姐
喺連登講淘寶預咗有人負評㗎啦
如果你唔係幫襯淘寶 佢又唔係鬧緊你
使乜咁勞氣呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞