[懶人包後更新啦] 絲打喺邊度買bra? (17)

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
[member] 係有少少大細胸 左邊70E一壓就變兩個胸 右邊又冇咁嚴重...

我其實睇中左Risa Magli, 諗緊好唔好上樂天買黎試下

我見佢個wire 窄啲係咪應該可以當佢深杯?
但第一次網購Bra唔知應該跟返自己平時著開既size 定點好
平時有得試身都好難揀啱 冇得試仲煩...
「/member]
唔該哂你地 我個人驚 次次都唔夠膽講

突然間覺得講上黎有啲錯
其實我好耐無買her own words 因為之前買完覺得洗完好易「wer」 btw thanks!!!!
satami ok嗎?
所以有咩唔岩一定要出聲,真係無咁多專業,更加無x光眼,無論咩舖都係,店主/ sales都係普通人黎咋,用肉眼望係唔會feel到你著個陣有咩唔舒服

除非你話你request 左,但佢都唔肯換俾你,咁就係佢問題(好似前幾頁有絲打講,某疑似藍店traxy bra明明太細都唔肯換第二個size試)

至於你話應唔應該上黎講,我覺得你講嘅野都唔算係抹黑佢姐,你只係有懷疑咁樣係咪真係岩咋喎
起碼你上黎講完之後,你知道左佢係可以換,解決到個問題
同埋如果你自己肯了解多啲bra野,肯度下size,咁就唔洗成日驚自己俾人呃左,我覺得有時間你可以睇懶人包
傻啦,你無錯,你都係分享自己嘅經歷啫,呢個世界唔係淨係容納到一種聲音㗎喎,淨係報喜不報憂?店主係聖人咩,肯定佢無錯?讀書都有得讀,要識批判思考呢

以事論事,我都覺得佢個解釋有啲奇怪,點解大一個杯就會zip唔到墊?根本就解唔通
你講你自己既experience姐 有咩錯
佢不嬲有mon post㗎啦 佢自己話有account既
舊post有絲打講過佢隻豐胸藥成份有問題
食到人停經生瘤 佢仲打左好大篇嘢話呢到啲絲打霎戇吖嘛
想睇可以追返post(9) 唔好幫襯呢啲黑店啦
玉如阿姨啲bra ok?
想試下 有冇絲打有興趣一齊夾單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞