[懶人包後更新啦] 絲打喺邊度買bra? (17)

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
想問下lily garden 啲bra 係咪玉如黎?朋友想買但見到啲款好熟口面如果真係玉如都幾食水深
絲打幾眼利,無錯啊都係玉如

順便講多少少呢間舖嘅八卦,lily老闆係hafina前員工,自立門戶出黎分一杯羹,開舖個時上黎做打手。喺呢個post嘈過,又話自己好平、又有門市試身又盛,所以呢個價好抵(當時係平過hafina一截)。睇黎依家都慢慢mark up返同hafiha價位差不多,真係和味

最記得佢個陣死撐無人需要著65圍,依家又拎改圍服務做賣點,人唔笑狗都吠啦,日日叫自己專家
我朋友見都幾多人推薦就想買,咁啱我呢幾日又上玉如到買bra同胸托,見到覺得好似但價錢又貴咁多 仲以為有啲咩分別
其實我上啲台灣論壇,啲台妹反而唔推玉如/kellylove個啲bra,話好快鬆
不過佢個價錢都擺左係到,捱到幾個月已經算對得起價錢

至於食水深個啲問題,都唔係第一日討論佢同hafina,幾乎每個po都有人問一次,之後又有人再提一次精明啲就好似你咁,自己格價
有啲人唔知係玉如,但其實都有一批人係明知佢係玉如,都照去個到買,因為每個客要嘅野都唔同

街邊個啲電子配件散貨場,入面賣嘅貨,其實個個都知係淘寶貨黎,但係仍然都係有好多人幫襯,你問個啲人點解唔自己淘,佢地會答你唔識淘,廢事淘,廢事等,想睇實物等等
(拿,唔係鼓勵人淘寶,舉個例姐唔好誤會)
總有人係唔鍾意網購嘅,所以啲實體店先有生存空間
有冇絲打有興趣買Boux Avenue/Panache/Bravissimo
一齊夾運費
想知pjdays啲碼幾時先會補翻?定係不定時㗎?
呢到咁多大波妹
有冇人試過係台灣PJ官網買直接寄香港?日本官網再集運好似會好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞