[真心求教]有無人用過2皮幾野既rainbow吸塵機

197 回覆
3 Like 22 Dislike
曲線打手

曲你老母
屋企有兩部 鋪哂塵 住三層村屋基本上唔會想用佢 重到智障 拎上樓梯攰到癲 不過真心幾好用 好用過dyson 利申:dyson同rainbow都有

咁你用咩多
成班(定係其實同一個人嚟?)傳銷狗係到扯貓尾 啲對話假到
傳銷機黎喎
傻仔先買
其實rainbow 係cleaning system, 唔係吸塵機

屌你老母,sell撚夠未
你唔係sales揾鬼信
痴線 ,dyson根本唔同級數
起碼rainbow用緊磁浮摩打,dyson係咪先?
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

上網查一查,真係唔同級數
dyson摩打每分鐘11萬轉,rainbow先得果3萬

摩打要磁浮黎做乜
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

摩打快慢唔係重點 最重要係個設計
反而太快只會浪費電力/令摩打消耗太快

摩打唔夠 angular speed同torque, 點吸塵?

點會唔係重點呀ching,快慢影響個吸力,你可以話dyson持久力可能無rainbow耐,但係論吸力dyson點都係rainbow之上啦下話

吸塵/塵蟎洗唔洗用到飛機引擎先夠?

用唔用得著每個人唔同,但係你唔好吹到咁大丫

既然轉數無意思,咁佢點解要強調rainbow用磁浮而Dyson唔係
定係佢想話磁浮會釋放二次元粒子強化健康

磁浮意思係靜啲 同埋 耐用啲
好似磁浮列車咁

你個摩打係部機入面識磁浮
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

點會唔係重點呀ching,快慢影響個吸力,你可以話dyson持久力可能無rainbow耐,但係論吸力dyson點都係rainbow之上啦下話

飛機引擎其實平均比盡三萬轉用錯例子

Jet engine 點同普通compressor
成個po有無一個巴打有?

未用過就話垃圾果d樓主唔好理

我屋企有部啊

屌你老母垃撚圾架 唔撚好買 我寧願買dyson

一陣po圖

呢d靠師奶宣傳既我一定唔信

100%fake
我上網睇,話hk食水深,上ebay幾千就有
未上ebay睇

ebay買全新定2手?
有無保養先 機器最忌買2手,由期成日用既

http://m.ebay.com/itm/271343917726

貴萬幾蚊買保養,你自己諗啦
寄返美國整都唔洗十分一價錢

呢啲野就自己衡量啦
行貨call人黎收,整完送返上門,一步都唔洗踏出門口

我call速遞都係上門收,你估依家秦朝呀?要自己拎部機去驛站?

大笑左
聽講好過dyson但貴好多兼樣衰又大舊

講起 dyson 。
我因為就搬新屋,早幾日睇電器,見到土瓜灣果邊有間野賣電器全部好平, Dyson v8都係38xx 定39xx

嘩咁平

之前amazon 英國 買送埋dyson 風扇
有冇巴打屋企用緊呢部
以前睇過2次示範,好似好勁咁,又吸塵又吸床呀梳化d塵蟎,仲要有得洗冷氣,平時唔使吸野放係度開住做空氣淨化。
然後我個fd上去聽佢地d入職講座,仲話可以清埋條渠 (不過佢話清渠好煩,聽完都唔識)
睇完2次示範其實都覺得幾心動,個人覺得最方便係一吸完,一尻倒晒d水呢下真係好爽,唔使清番d塵出去。
幾心動都好,不過真係好貴,成2皮野一部。
仲有部野差不多功能叫aqua , 兩者有乜分別? (我知價錢差不多)
想請教下巴絲有無人買左,有咩好/唔好?
值唔值得買?

我試親大部有買呢部野既人最後都丟埋一邊冇用返。
我係你就買Dyson啦

利申買左
我係你就買Dyson啦

利申買左部野

Edit
以前睇過2次示範,好似好勁咁,又吸塵又吸床呀梳化d塵蟎,仲要有得洗冷氣,平時唔使吸野放係度開住做空氣淨化。
然後我個fd上去聽佢地d入職講座,仲話可以清埋條渠 (不過佢話清渠好煩,聽完都唔識)
睇完2次示範其實都覺得幾心動,個人覺得最方便係一吸完,一尻倒晒d水呢下真係好爽,唔使清番d塵出去。
幾心動都好,不過真係好貴,成2皮野一部。
仲有部野差不多功能叫aqua , 兩者有乜分別? (我知價錢差不多)
想請教下巴絲有無人買左,有咩好/唔好?
值唔值得買?

親大部有買呢部野既人最後都丟埋一邊冇用返。
用左幾年不過唔係rainbow, 用proaqua, 都係差唔多價錢同功能,非常好用。afford 到嘅話真係唔會買錯。平時用普通吸塵機方便d,1個月先用1次proaqua 大吸已經好夠

既然轉數無意思,咁佢點解要強調rainbow用磁浮而Dyson唔係
定係佢想話磁浮會釋放二次元粒子強化健康

磁浮意思係靜啲 同埋 耐用啲
好似磁浮列車咁

你個摩打係部機入面識磁浮

不嬲摩打原理都係靠磁場令軸心轉動。
成個po有無一個巴打有?

未用過就話垃圾果d樓主唔好理

我屋企有部啊

屌你老母垃撚圾架 唔撚好買 我寧願買dyson

一陣po圖

唔記得po圖

垃撚圾 咪撚買 咪撚買
夠我買三部dyson喇 屌你老母
夠我買三部dyson喇 屌你老母

有找tim啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞