[真心求教]有無人用過2皮幾野既rainbow吸塵機

197 回覆
3 Like 22 Dislike
成個po有無一個巴打有?

未用過就話垃圾果d樓主唔好理

我屋企有部啊

屌你老母垃撚圾架 唔撚好買 我寧願買dyson

一陣po圖

係幾貴嘅,兩年前買28800,依家仲供緊
不過屋企比較大塵,長開個slow mode,屋企就真係少塵咗,阿仔鼻敏感極少發生
仲有吸塵蟎係最work,次次吸完嗰盤水嚇死人,不過好尻大部

上半摩打 下半水兜 已經造到唔花巧
擺係角落頭唔係好覺姐

擺喺角落頭吸條命咩,為咗sale嘢,可以鳩吹無極限
成個po有無一個巴打有?

未用過就話垃圾果d樓主唔好理

我屋企有部啊

屌你老母垃撚圾架 唔撚好買 我寧願買dyson

一陣po圖

係幾貴嘅,兩年前買28800,依家仲供緊
不過屋企比較大塵,長開個slow mode,屋企就真係少塵咗,阿仔鼻敏感極少發生
仲有吸塵蟎係最work,次次吸完嗰盤水嚇死人,不過好尻大部

上半摩打 下半水兜 已經造到唔花巧
擺係角落頭唔係好覺姐

擺喺角落頭吸條命咩,為咗sale嘢,可以鳩吹無極限

真係收皮 我d鼻敏感無好過

買機既老豆就死頂話 唔係部機廢

係我間房多垃圾
初初買左番黎係用得幾密嘅
覺得兩皮幾買咁多功能幾好(尤其係吸床)
但慢慢就少開黎用 太多功夫 加上舊野真係重
值唔值真係好似上面巴絲咁話 睇你用得密唔密
其實我有理由相信用用下真係會由密變成唔密

利申 懶

利申 懶

一定會。利申好懶

利申 懶

唔知世界上有冇自動吸塵機械人

呢個有得諗

利申 懶

呢個有得諗

賣10皮一個
你地都係會話貴

利申 懶

呢個有得諗

賣10皮一個
你地都係會話貴

無mk女sales 唔肯走會好d

利申 懶

呢個有得諗

賣10皮一個
你地都係會話貴

無mk女sales 唔肯走會好d

其實可以打上office 投訴
屋企有兩部 鋪哂塵 住三層村屋基本上唔會想用佢 重到智障 拎上樓梯攰到癲 不過真心幾好用 好用過dyson 利申:dyson同rainbow都有
部嘢我覺得只值 7000-8000

利申 懶

呢個有得諗

賣10皮一個
你地都係會話貴

其實你地班sales袋足成皮佣金,有冇過意唔去
我都試過有一次有個sales走左上黎做示範 幫我地洗左個冷氣機 係真係幾勁 但好撚貴 走個時死都要我媽留佢d fd d電話
麻煩到死,又重啲扣又難裝,裝都要十分鐘,條喉成條蟒蛇咁粗,所以好少用

Dyson 方便好多,買完多用,用得爽先係正
雖然無買過rainbow 但有用過傳統吸塵機都知自己會嫌佢煩,一年先拎出來用一兩次
dyson 就唔同呢,掛左係牆,日日都會拎出來吸,一見到有毛有塵就拎出來吸
本來都覺得dyson 好貴,但用落其實好抵玩
其實rainbow 係cleaning system, 唔係吸塵機
ex屋企有用 其實咁貴真係值嘅 不過你要捨得洗咁多錢買

如果真心值,真係會買。
但上網有d comment 話 sales食水深,唔值呢個價,所以想問下大家

正解

部野賣7、8000會合理
我幾年前買,上黎吸床,又話原價三萬幾而家兩萬幾,仲要比現金,之後比完先話要推薦比30個人,唔比就要比返三萬幾
之後都是但寫左
果30個人有D比較窮,一上人地屋企,床又唔吸,野都唔送就走撚左

btw部野好用既,但二萬幾真係太貴
曲線打手

利申 懶

呢個有得諗

賣10皮一個
你地都係會話貴

其實你地班sales袋足成皮佣金,有冇過意唔去

成皮野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞