[真心求教]有無人用過2皮幾野既rainbow吸塵機

197 回覆
3 Like 22 Dislike
以前睇過2次示範,好似好勁咁,又吸塵又吸床呀梳化d塵蟎,仲要有得洗冷氣,平時唔使吸野放係度開住做空氣淨化。
然後我個fd上去聽佢地d入職講座,仲話可以清埋條渠 (不過佢話清渠好煩,聽完都唔識)
睇完2次示範其實都覺得幾心動,個人覺得最方便係一吸完,一尻倒晒d水呢下真係好爽,唔使清番d塵出去。
幾心動都好,不過真係好貴,成2皮野一部。
仲有部野差不多功能叫aqua , 兩者有乜分別? (我知價錢差不多)
想請教下巴絲有無人買左,有咩好/唔好?
值唔值得買?
Push
Push
幫推
有嚴重鼻敏感 老豆有諗過買
幫推
有嚴重鼻敏感 老豆有諗過買

2萬幾買個電器真心貴,但又講到8年保養又成,真係有心動

利申 無鼻敏感但有貓,成屋貓毛
聽講好過dyson但貴好多兼樣衰又大舊
真心超好用 用完之後 一次鼻敏感都無😁
宜家唔係三皮幾一部咩?
ex屋企有用 其實咁貴真係值嘅 不過你要捨得洗咁多錢買

講起 dyson 。
我因為就搬新屋,早幾日睇電器,見到土瓜灣果邊有間野賣電器全部好平, Dyson v8都係38xx 定39xx
真心超好用 用完之後 一次鼻敏感都無😁

空氣淨化對貓毛有無用?
宜家唔係三皮幾一部咩?

變左3皮喇?
ex屋企有用 其實咁貴真係值嘅 不過你要捨得洗咁多錢買

如果真心值,真係會買。
但上網有d comment 話 sales食水深,唔值呢個價,所以想問下大家
垃圾黎
垃圾黎

點解?
啊媽啱啱買左部
丙到佢上天花板
值條撚咩

會唔會係好過dyson呀
買大神好過啦
聽講係好正,但真心大部又重
你諗下有無動力日日拎佢出來用先買啦
手提機的話可以一見有塵就拎出來吸
太貴唔捨得買
痴線 ,dyson根本唔同級數
起碼rainbow用緊磁浮摩打,dyson係咪先?
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

會唔會係好過dyson呀

聽講係好過dyson
其實size唔算大 只係一個階磚size
有小朋友/寵物應該要用
你除返開1日都係幾毫/1蚊
Dyson夠用了
痴線 ,dyson根本唔同級數
起碼rainbow用緊磁浮摩打,dyson係咪先?
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

係咪真係通得渠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞