[真心求教]有無人用過2皮幾野既rainbow吸塵機

197 回覆
3 Like 22 Dislike
買大神好過啦

但係dyson無得一尻倒晒d水 (呢點懶人既我係幾buy)
啊媽啱啱買左部
丙到佢上天花板
值條撚咩

有咩缺點?
買大神好過啦

但係dyson無得一尻倒晒d水 (呢點懶人既我係幾buy)

禁個制一野倒晒d 塵咪一樣...
佢而家有個sale既制度,一個人比10個推薦人聯絡就可以有免費試用一次,有個戇鳩親戚比人sale左部3萬幾既
咁撚似傳銷既
我上網睇,話hk食水深,上ebay幾千就有
未上ebay睇
佢而家有個sale既制度,一個人比10個推薦人聯絡就可以有免費試用一次,有個戇鳩親戚比人sale左部3萬幾既

上次我睇仲係2萬幾,又加左價
痴線 ,dyson根本唔同級數
起碼rainbow用緊磁浮摩打,dyson係咪先?
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

係咪真係通得渠

未聽過

上次我睇仲係2萬幾,又加左價

年年都加架啦
公司規矩 無辦法
未上ebay睇

ebay買全新定2手?
有無保養先 機器最忌買2手,由期成日用既
未上ebay睇

ebay買全新定2手?

成兩萬幾真係唔夠膽買水價
上次係日本amazon買部全新既吸塵機械人
千幾蚊買果陣我已經心驚膽跳
真實用家表示好用,但你抵唔抵在於你用得密唔密
未上ebay睇

ebay買全新定2手?

http://m.ebay.com/itm/271343917726

貴萬幾蚊買保養,你自己諗啦
寄返美國整都唔洗十分一價錢
未上ebay睇

ebay買全新定2手?

http://m.ebay.com/itm/271343917726

呢啲野就自己衡量啦
行貨call人黎收,整完送返上門,一步都唔洗踏出門口
香港做代理根本當香港人係水魚,搶得就搶,仲要搵打手話水貨乜水貨物。
大佬,水貨呀唔係假貨呀!下下貴倍幾兩倍,貪你香港代理有寶?
真實用家表示好用,但你抵唔抵在於你用得密唔密

日日都吸塵,洗空氣,得閒就拍床
朋友黎到都話空氣幾好
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

上網查一查,真係唔同級數
dyson摩打每分鐘11萬轉,rainbow先得果3萬
未上ebay睇

ebay買全新定2手?

呢啲野就自己衡量啦

我call速遞都係上門收,你估依家秦朝呀?要自己拎部機去驛站?
香港做代理根本當香港人係水魚,搶得就搶,仲要搵打手話水貨乜水貨物。
大佬,水貨呀唔係假貨呀!下下貴倍幾兩倍,貪你香港代理有寶?

認同。壞左嘛買部新囉,你估行貨過 左保養唔收錢咩
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

上網查一查,真係唔同級數
dyson摩打每分鐘11萬轉,rainbow先得果3萬

摩打快慢唔係重點 最重要係個設計
反而太快只會浪費電力/令摩打消耗太快
未上ebay睇

ebay買全新定2手?

呢啲野就自己衡量啦

我call速遞都係上門收,你估依家秦朝呀?要自己拎部機去驛站?

都話左呢啲自己衡量啦
好撚多打手
未上ebay睇

ebay買全新定2手?

呢啲野就自己衡量啦

都話左呢啲自己衡量啦

收皮啦,經銷商+打手+sales食水深到...
其實rainbow係美國好普遍
只不過香港少人用/無咩人聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞