[真心求教]有無人用過2皮幾野既rainbow吸塵機

197 回覆
3 Like 22 Dislike
對產品冇意見
但對推銷手法好反感
好多師奶為左贈品
寫哂親戚朋友電話
屌,我屋企電話成日俾呢啲推銷員滋擾
搞到我要報警
買啲工業用品牌子嘅水濾吸塵機都唔使10k , rainbow 唔係搵水魚係咩啊
個po 一睇就知係做枚啦
買啲工業用品牌子嘅水濾吸塵機都唔使10k , rainbow 唔係搵水魚係咩啊
個po 一睇就知係做枚啦

同意
真係冇聽過身邊既人話好用
樓主係肉痛既
買部二手試下功能先囉
部機好撚重,on 9先買。

利申:上星期用黎吸左兩張床,成身汗!
我呀媽買左 唔撚值2皮囉
不過吹到一世保養
dyson同rainbow 2部都有,水濾其中一個好處係無2次污染,dyson開個集塵盒會飛d塵出黎,而且rainbow可以吸水。

但如果係想方便就dyson啦,唔怕麻煩先好諗rainbow,次次用都要入水同倒水
我呀媽買左 唔撚值2皮囉
不過吹到一世保養

如果設計做到咁好,邊有咁易壞
又大部又重,濕左水既塵同頭髮痴哂落個水兜到,洗果下好撚嘔心,唔洗細菌又易滋生
題外話
屋企用緊部aqua 機,又係兩萬幾蚊 部機好似同rainbow 差唔多
買完勁肉赤,部機係功能多,但無自己想像咁好用 主因都係重,同埋個摩打勁嘈,但真係乾淨嘅

不過唔係屋企人有皮膚問題又有養寵物,都唔會買部咁貴嘅吸塵機
又大部又重,濕左水既塵同頭髮痴哂落個水兜到,洗果下好撚嘔心,唔洗細菌又易滋生

咁清潔係咁架喎
部機係好用嘅,但太貴,因爲起碼有一皮落左sales 同佢上線抽水到

佢地制度底薪,所以分佣就好勁
部機係好用嘅,但太貴,因爲起碼有一皮落左sales 同佢上線抽水到

佢地制度係無底薪,所以分佣就好勁
呢個post d 對話......
Sell 野都sell 得高明d啦
好鬼明顯
好打戈師奶買
朋友個單位裝修完 佢老母拎左呢部野黎吸塵 咪問下佢幾錢
佢話兩萬幾 我呆左即刻
傳銷味濃
Sell 到一部呢部啲機
最下線果個有6k
講左啲咩自己諗
聽講好過dyson但貴好多兼樣衰又大舊

會唔會係好過dyson呀

聽講係好過dyson

幾倍價錢喎
真實用家表示好用,但你抵唔抵在於你用得密唔密

你點密法,一星期吸一次算唔算
痴線 ,dyson根本唔同級數
起碼rainbow用緊磁浮摩打,dyson係咪先?
利申,用家+sales

有咩問題可以再問

上網查一查,真係唔同級數
dyson摩打每分鐘11萬轉,rainbow先得果3萬

係咪即係大神勁d?
我上網睇,話hk食水深,上ebay幾千就有
未上ebay睇

ebay買全新定2手?
有無保養先 機器最忌買2手,由期成日用既

http://m.ebay.com/itm/271343917726

貴萬幾蚊買保養,你自己諗啦
寄返美國整都唔洗十分一價錢

呢啲野就自己衡量啦
行貨call人黎收,整完送返上門,一步都唔洗踏出門口

我call速遞都係上門收,你估依家秦朝呀?要自己拎部機去驛站?

買水貨有得諗啵
好撚多打手

屌,我唔撚係呀,真心問的。現在考慮水貨中

講起 dyson 。
我因為就搬新屋,早幾日睇電器,見到土瓜灣果邊有間野賣電器全部好平, Dyson v8都係38xx 定39xx

求位置

Sorry 記錯,風扇先係3千幾。
馬頭圍道...屌會唔會比人話打手架
部野係好撚柒貴,係外國買番黎好過
同埋你估部野真係咁易壞咩
寄番去美國整囉
利申:我買二手

買左幾耐?二手聽落都ok,屌香港全新3皮野,痴撚線......

講起 dyson 。
我因為就搬新屋,早幾日睇電器,見到土瓜灣果邊有間野賣電器全部好平, Dyson v8都係38xx 定39xx

求位置

Sorry 記錯,風扇先係3千幾。
馬頭圍道...屌會唔會比人話打手架

風扇我係超撚柒特價買
冷暖風+空氣淨化 二千尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞