[真心求教]有無人用過2皮幾野既rainbow吸塵機

197 回覆
3 Like 22 Dislike
sales哥哥好落力呢個係咪扯貓尾post

唔好督爆,難得佢咁好毅力係咁兜

好撚鬼啲對話,
利申:窮j買咗部iris玩下

棚都未識搭,一開波就掟個價錢出嚟

屌,我真心問,有sales關我撚事咩。
幾萬蚊電器開po問又有錯?
聽講好過dyson但貴好多兼樣衰又大舊

講起 dyson 。
我因為就搬新屋,早幾日睇電器,見到土瓜灣果邊有間野賣電器全部好平, Dyson v8都係38xx 定39xx

求位置

Sorry 記錯,風扇先係3千幾。
馬頭圍道...屌會唔會比人話打手架

風扇我係超撚柒特價買
冷暖風+空氣淨化 二千尾

我就係果日睇到大神都只係4000幾,部rainbow 成幾皮野,如果買左rainbow 但功能差不多的話咪好on9?
所以先開post問
你有哮喘濕疹咪值得買
我同我呀哥都有濕疹10幾年
用rainbow清下床辱都有助減輕病症
你有哮喘濕疹咪值得買
我同我呀哥都有濕疹10幾年
用rainbow清下床辱都有助減輕病症

無濕疹無哮喘無鼻敏感
由第一代用到第二代

不過個工人成日懶唔用吸床蟎嗰部機

嘥哂

老老實實 空氣清新就貪佢香

部機俾個工人hea用嘥鳩晒

鞭策下佢
分開買部dyson 吸塵機同一部勁的空氣清新機好過啦
加埋都只係一皮左右

至少呢d 牌子野係明買明賣,唔會要你試完交出十個定三十個朋友電話
用dyson好過

係幾貴嘅,兩年前買28800,依家仲供緊
不過屋企比較大塵,長開個slow mode,屋企就真係少塵咗,阿仔鼻敏感極少發生
仲有吸塵蟎係最work,次次吸完嗰盤水嚇死人,不過好尻大部
加埋都只係一皮左右

至少呢d 牌子野係明買明賣,唔會要你試完交出十個定三十個朋友電話

你堅持唔寫都吹你唔漲架
有hepa filter 就得

一千樓下有啦艷

不過屋企比較大塵,長開個slow mode,屋企就真係少塵咗,阿仔鼻敏感極少發生

上半摩打 下半水兜 已經造到唔花巧
擺係角落頭唔係好覺姐
加埋都只係一皮左右

你堅持唔寫都吹你唔漲架

兩次俾朋友出賣過電話
都話住劏房仲要sale
加埋都只係一皮左右

咁又係。
上次逼我寫20個電話,寫到第唔記得幾多個我話無啦無得寫的啦。條mk女sales(仲帶左個男助手)企係我屋企瀨死唔肯走. 直至我填夠20個先肯走
呢部野,成本只係千幾蚊,啲錢去晒佣金度
而且賣左幾十年都係呢個款技術冇進步過
dyson料又靚過佢,又不停掉錢去研發技術出新款新摩打,噴出黎啲風已經好乾淨拎晒認證
香港做代理根本當香港人係水魚,搶得就搶,仲要搵打手話水貨乜水貨物。
大佬,水貨呀唔係假貨呀!下下貴倍幾兩倍,貪你香港代理有寶?

全部香港代理都食水好深
印銀紙咁 真係好撚賺

上半摩打 下半水兜 已經造到唔花巧
擺係角落頭唔係好覺姐

設計我唔識,我亦唔係打手sales,功能上的確係好多元化,不過真係好大部,如果唔係屋企人有敏感,一定唔屌佢
係好好用,但認真唔值咁貴,由其知道班sales嘅佣你就知點解佢咁貴…
加埋都只係一皮左右

你堅持唔寫都吹你唔漲架

上次個mk女sales唔肯走呀寫唔夠,痴線架。

我仲有第二次睇既,就係我寫完就約左我其中一個親戚,佢叫我上去陪佢。
又見到呢個mk女sales ,又係唔肯走逼我親戚寫。
然後我搶左幫佢亂填晒先肯走。

部機係好似功能幾好,但卻步其中一個原因係因為呢個mk女sales .唔想有機會比錢佢賺
加埋都只係一皮左右

至少呢d 牌子野係明買明賣,唔會要你試完交出十chur個定三十個朋友電話

你堅持唔寫都吹你唔漲架

上次個mk女sales唔肯走呀寫唔夠,痴線架。

我仲有第二次睇既,就係我寫完就約左我其中一個親戚,佢叫我上去陪佢。
又見到呢個mk女sales ,又係唔肯走逼我親戚寫。
然後我搶左幫佢亂填晒先肯走。

部機係好似功能幾好,但卻步其中一個原因係因為呢個mk女sales .唔想有機會比錢佢賺

咁係有啲sales 好chur
唔知個product 點
但個sales 制度令我唔想再進一步了解佢
層壓式推銷,唔貴有鬼
諗番起上次條mk女sales真心有d嬲

同男朋友初步決定dyson+空氣淨化機 or 買美國水貨,應該咁上下價同功能。

條mk女sales大家遇到唔該幫我屌佢2聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞