Myprotein 真係好撚難飲(2)

1001 回覆
41 Like 4 Dislike
啲人係會覺得似藥水味 不過我都接受到
3月13買 新加坡尋日寄 今日4月1先到
急買嘅話睇路
遲過你幾日買,但包1kg iso已經食咗大半
搞乜事你咁耐
我20號買,今日都未ship, 話咩野因為Brexit,完全無哂聲起想退錢
一樣 我直接閪客佢 話5日收唔到就退錢 叫其他人唔好買 隔兩日之後就dispatch dhl
佢啲野明明新加坡寄 落單畫面又唔寫會delay 如果急要真係屌死佢 唔問都唔同你講會delay
一於咁樣補多句先
飲左一袋milk tea飲到想嘔
屎水咁
我覺得matcha latte 好好飲,完全冇其他口味嗰種假甜嘅味道
natural chocolate用奶好似朱奶 用水就似茶記朱古力

奶粉袋又爛密封條
呢幾年嚟都冇改善過
點解會有27折 我計都係得3折
睇錯
因為個code3折,但係依家買iso再有10%off
所以計到27折
係囉計嚟計去都係三折
想問飲完iso係咪無咁易脹氣 飲開普通whey protein 飲完都好脹 想知iso嘅matcha latte易唔易入口
脹氣可能係乳糖不耐症
iso就點都冇咁易脹氣,因為正常iso都冇乳糖口
match latte見其他巴打話唔錯,你可以試吓
想問埋 iso既話 clear同impact 有咩分別
飲clear一定要飲桃茶味 飲落喉嚨好c服 係mp 我飲過最好既protein
上次訂
next day 已經由新加坡ship
幾日就收到
matcha latte好難飲
利申:本身好鍾意抹茶
chocolate smooth同natural chocolate邊隻好飲啲?
有冇人飲過blueberry cheesecake同北海道牛奶想試但驚伏
前者好恐怖 後者味正常但比較甜用多d奶沖都幾正
北海道牛奶好難溶粉
試過奶茶同珍奶味都正正常常
係包北海道唔知係擺耐左定點 好難溶
呢期完咗下一次會係幾時
唔想一袋二袋放係到
有冇update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞