Myprotein 真係好撚難飲(2)

1001 回覆
41 Like 4 Dislike
BCAA完全唔溶係水+全部浮哂面
而且個味真係好核突有無巴打有推薦點intake?
首先想問點解要飲gainer
我冇事喎 chok 耐啲?
買咗咩味 peach mango好正常
想bulk多啲 體重停留咗一排
平時飲食難控制
我買可樂味好正常,就係要等啲泡散咗先飲
你到底買咗咩味?
Unflavor最正
買左原味呀諗住反正一次都係用5g
下次唔撚敢再買原味
原味呀
我唔知你點樣撈勻佢,我係放入去瑤瑤杯嗰度
練個波一齊搖嚟搖去,跟住等啲泡散就可以

可能真係同味道有關
Btw有冇食評可以分享?
已經用盡我人生既最後一丁點力氣去撈佢
正常既WHEY就算係myp溶得好差既粉都至少溶60%+

但係呢隻野係完全唔同 同以前見過既任何粉末都唔同
佢係全部粉末每一粒係我撈完之後都浮返哂係面
沒任何半粒係溶左係水入面 無論我用幾多力都只係徒勞

咁好啦 唯有接受現實
但係一飲落去 質感同味道兩者都係能夠想像既最惡劣
首先講質感 因為佢完全唔溶既關係
個質感係好似你將一匙唔溶既粉直接車入去個口入面咁 非常高刺激性
飲落去之後好似"逐"親咁係咁咳 成個口都係粉末
唯有繼續瘋狂沖水落去 額外灌左成300 ml+既水先勉強解決到

再講味道 首先一打開果下 就好似你行左去街市20檔魚檔中間咁
極大陣肉腥既味道 而食落去既味道同聞落去都係一樣
基本上就係腥肉+腐壞雞蛋既味道
唔沖返500 ml水落去你唔洗諗陣味走得甩

希望呢篇食評對你有幫助 強烈建議師兄買返包來試
CLS
原味應該難飲到傻
有冇人試過mug cake? 想買嚟有時下晝肚餓可以係公司叮吓
巴打換唔換
新手問下,你哋係運動日先飲定每日一杯?
都係睇下你本身三餐夠唔夠Protein
唔夠就飲
新手想問吓兩溝兩種味有冇問題
有無人食開Myp啲pancakes?
點解我覺得佢隻原味食落去係一陣膠味
其他味又驚好大陣代糖味
咩牌子嘅bcaa 原味都係惡臭+苦無可能齋飲
飲緊peach mango bcaa ,1 scoop落1L水都要搖一陣再擺一陣先溶得晒,一開頭有堆白色渣响水面
膠味就冇 但係唔調味就擺唔到入口
用凍牛奶沖會唔會唔溶啲粉
溶,會耐少少姐
Myprotein 除左whey 有咩抵買
只要搖得夠快同大力用咩沖都溶
Bcaa同肌酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞