Myprotein 真係好撚難飲(2)

1001 回覆
41 Like 4 Dislike
多會耐啲dispatched 未?
我飲chocolate smooth差啲飲都想嘔
Natural chocolate同Matcha latte真係好多落差
Chocolate我覺得好甜 Match反而無乜味

利申: Iso
點解既,太甜?
飲緊個陣無咩 飲完之後啲假甜味一出就好反胃
snack bar cookies 雞胸 果d 我都入到口
但奶粉真係會飲到反反地胃...
佢隻曲奇仲撚難飲呀
朱古力算好喇
飲緊好撚難飲
有冇人會飲caesin,得4隻味唔知邊隻好
有冇人16,17/3落單,攪乜鬼宜家都未dispatch?!
就快飲哂,坐等70% off..
我13落 寫15會dis
隔日屌佢 到今日先dis
還好 覺得同gold standard個士多啤梨味一樣
準備第一次買 睇啱幾隻味唔知有冇伏
Earl grey會唔會好濁?夠唔夠茶味?
Chocolate brownie又如何?
Matcha latte溝水會唔會好難飲?
但我乳糖不耐症又唔想溝奶

試過飲男朋友嘅natural chocolate溝水 覺得朱古力水好難飲
同埋好怕陣代糖味
Earl grey/ chocolate brownie/ matcha latte/ peach tea/ brown sugar milk tea有冇大陣代糖味㗎?

[url]實際個價錢係27折,即刻九重[/url]
狗衝之前解唔解答到我
個人認為包括其他牌子所有粉沖水都難飲
用豆奶 杏仁奶 燕麥奶沖啦 個質地同味會易入口d 仲可以溝落oatmeal到
乳糖不耐症你飲isolate會好d喎 whey都有乳糖
matcha latte代糖味唔勁 唔會好甜 落少d奶都ok易接受 試過用黎撈greek yogurt都唔錯
earl grey會甜d 但陣味個人認為都幾好
如果你開頭唔慣可以落多d奶/少d粉 之後你會慣左陣味

peach tea認為伏中之伏 其他味建議你買左250g或者sample先 貴d都好過成包放係度
我飲iso
Natural chocolate我覺得幾甜下
相反飲matcha latte就覺得好淡
Brown sugar milk tea就見人見智喇,我就覺得個黑糖味幾出,但係同佢隻甜味唔係幾夾
利申:以上三隻都係溝水
純粹個人意見,不過唔知係咪我心理作用,唔知點解同一包粉,硬係覺得每一杯沖出黎都唔同味
有有巴打飲過iso隻白朱味?
想買嚟試吓
好怕伏 所以無開
我覺得matcha latte溝咗奶係接受到
myp最建議試既係奶茶味
隔離whey protein post都一致通過呢隻係myp既必勝之選
至於其他味就見仁見智 唔同人比既意見可以差好遠
如果真係好在乎口味 其實建議買allmax
或者其他師兄推薦既戰神
myp你當係比錢買成份咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞