Myprotein 真係好撚難飲(2)

1001 回覆
41 Like 4 Dislike
myprotein難飲又唔算既
不過佢 最大問題係
第1 多泡 呢樣可以沖完等耐D先飲 D泡就會融返
第2 融唔哂D粉 咁飲落去好似比D粉口爆咁
我5KG食到得返一半 本來想唔理繼續用個袋
仆你個街 一開 個zip爛左 逼我用其他奶粉嘅舊桶

入好桶之後再開包1KG嘅黑糖珍珠
仆你個街又爛埋明明新買飲左先幾次

以後都買左直接入桶算 次次zip都要望住用雙手先zip到 用桶單手可以轉開
poly 3 間gym room
想請教點解whey加oat加peanut butter好過gainer?
佢建議200-250ml水,我自己要用400水先正常
唔會好淡咩
我一匙羹32g 用200ml水 先夠甜
因為gainer入面嘅成份主要精制碳水加糖加protein加fat,相比低gi 嘅oat同peanut butter 嘅good fat 就梗係自製gainer更加好
我都係,就算用250沖完飲晒都有淨,結果都係加少少水再溝,所以直接用350-400算
飲緊salted caramel
不過不失 覺得係有少少味嘅水
已經150ml/1scoop
想問各位
有咩方法個杯會冇咁臭
次次飲完已經即洗 但都會袋係袋 去完街先番屋企
點搞

利申依家轉飲 rule 1
定期換杯算啦
洗完唔好吸住個蓋,要打開風乾
我次次都係飲完即洗加開蓋風乾,用咗兩三個月都係變臭
要買靚杯 買blender bottle出品
一上手就知quality分別 耐用好多千萬倍
iherb隻杯都係Blender Bottle造
但5kg要買邊個桶先裝得曬?
想問吓咁多位師兄,呢家仲有冇code喺3折
幾個桶
已經買咗bcaa creatine。
想問呢兩隻可唔可以一齊食?
例如操前creatine,操後bcaa?

有冇巴打知邊度有得買呢d迷你奶粉樽

有冇巴打知邊度有得買呢d迷你奶粉樽除咗旋拍
洗潔精洗
其實如果佢送上門但係屋企無人會點
又無70%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞